Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Samsung Galaxy S22 + 128 GB Black

Vælg farve
Udsolgt
30 mdr. OiSTER Afdrag
183 /md.
eller
Kontantpris
5.490
Mindstepris
5.490

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Outlet vare

En skærm i topklasse!
Den nyeste Galaxy S22+ fra Samsung kommer denne gang med en FHD+ Dynamic AMOLED-skærm på hele 6.6"! Skærmen er udviklet med det smarte Corning Gorilla Glass Victus+ på både for- og bagside, hvilket sørger for beskyttelse af din nye smartphone. Den høje opløsning giver dig imponerende dybde og skarphed, og bidrager til en fantastisk oplevelse når du surfer rundt på nettet.


Et fantastisk kamera
Kameraet er der bestemt heller ikke sparet på i den nye Samsung Galaxy S22+. Her får du et hovedkamera som består af 50 MP med 30x Zoom, du kan derfor komme helt tæt på! Derudover består kameraet af en 10 MP telefotolinse og en 12 MP ultravidvinkelslinse, det har aldrig været nemmere at forevige dine minder i den bedste kvalitet.

Som prikket over i'et har du muligheden for at filme videoer i 8K, der revolutionerer måden at optage video på med din smartphone.


Samsungs hurtigste og mest kraftfulde processor
Galaxy S22+ er naturligvis udstyret med Samsungs hurtigste og mest kraftfulde Octa-core processor. Processoren bidrager ikke alene til at gøre din nye smartphone hurtigere og mere effektiv, men sørger også for at forlænge batteritiden og optimere telefonens hukommelse.


Hurtig opladning og intelligent batteri
Grundet den indbyggede intelligens i batteriet, så vil din telefon lære dine mobilvaner at kende og spare på strømmen når det er muligt. S22+ er naturligvis også udviklet med hurtigopladning - du vil på bare 30 minutter få opladt din mobil til over 50%.

Kamera
50MP + 10MP+12MP
Frontkamera
10 MP
Skærmstørrelse
6,6"
Skærmoplysning
2340 x 1440 pixels
Intern hukommelse
128 GB
Ekstern hukommelse
Nej
RAM
8 GB
Størrelse
75,8 x 157,4 x 7,6 mm
Styresystem
Android 12

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter