Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Samsung Galaxy Xcover 4s Black 32 GB

Vælg farve
Udsolgt
3 mdr. OiSTER Afdrag
500 /md.
eller
Kontantpris
1.500
Mindstepris
1.500

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Samsung Galaxy Xcover 4S er en opdateret version af den tidligere Xcover 4-model. Nu har den en stærkere processor, forbedret kamera og mere lagerplads. Telefonen er bygget til at holde, den har en IP68-rating, der lader telefonen nedsænkes i vand i 1,5 m dybde i 30 minutter. Telefonen har også bestået MIL-STD 810G-standardmodstandstest, som er udviklet af USAs militær. Du kan med andre ord være sikker på, at Xcover 4S kan bruges under alle udfordrende forhold.

Robust smartphone til arbejdspladser

Xcover 4S har fysiske menu-, hjem- og enter-knapper og også en handskeberørings-funktion, der gør skærmen mere berøringsfølsom. Disse funktioner lader dig bruge telefonen selv når du har arbejdshandsker på. Du kan justere knappernes funktion på siden med genveje, ofte anvendte apps og andre funktioner. Du farer heller ikke vild i mørke længere, da telefonen har et meget klart LED-lys, der også fungerer som en lommelygte.

Tag detaljerede billeder og videoer

Hovedkameraet har en 16 MP-linse, der tager detaljerede og skarpe billeder og videoer. Kameraet kan også tage billeder ved lav belysning, takket være det store f/1,7-blænder. Xcover 4S's lagerplads på 32 GB har plads til masser af billeder og videoer, og hvis du skal bruge mere hukommelsesplads, kan du udvide lagerpladsen med et microSD-hukommelseskort (sælges separat).

Udskifteligt batteri

2800 mAh batteri holder i lang tid. Det er muligt at udskifte batteriet, hvilket forøger telefonens liv betragteligt.

Sikker i brug

Samsung Knox-sikkerhed giver sikker brug af telefonen uden bekymringer.

* For stød-, temperatur-, vejr- og vindmodstand 

Intern hukommelse
32GB
Ekstern hukommelse
Nej
Kamera
16 MP
Skærmoplysning
1280 x 720 pixels
Skærmstørrelse
5"
RAM
3 GB
Størrelse
10 x 73 x 146
Vægt
243 g
Styresystem
Android 9,0

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter