Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Samsung Galaxy Z Flip 128 GB 5G Black

Vælg farve
Udsolgt
3 mdr. OiSTER Afdrag
1.760 /md.
eller
Kontantpris
5.280
Mindstepris
5.280

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Galaxy Z Flip nu med 5G-egenskaber og en mere kraftfuld processor.

Samsung Galaxy Z Flip 5G har en 6,7 tommer AMOLED-skærm. Telefonen kan foldes sammen på midten og fylder mindre end nogen anden smartphone med samme skærm. Så du får glæde af en stor skærm, der stadig passer i din lomme.

Kameraer

Der er et frontkamera med en 10 MP linse, autofokus og f/2,4 blænde. Du får fantastiske selfies og vennebilleder med tydelige detaljer. Den dobbelte linse består af en 12 MP vidvinkellinse med optisk billedstabilisering og en 12 MP ultravidvinkellinse. Tag fantastiske fotos i alle situationer.

Stor smartphone på lidt plads

Z Flip 5G har en forbløffende 6,7 tomme skærm som er fantastisk til at spille spil og se film og billeder. Det bedste er dog, at du kan folde den sammen ved hængslet, så den nemt passer i din lomme.

Fremragende ydelse

Telefonen kører ekstremt hurtig takket være dens Samsungs Qualcomm SM8250 Snapdragon 865+ chipset og 8 GB RAM. Spil og multitasking fungerer flydende uden problemer. Med 256GB lager kan du gemme alt på din telefon.

Kamera
12MP + 12MP
Frontkamera
10 MP
Skærmstørrelse
6,7"
Skærmoplysning
2636 x 1080
Intern hukommelse
128 GB
Ekstern hukommelse
Nej
RAM
8 GB
Størrelse foldet
86,4 x 72,2 x 15,9-17,1 mm
Størresle udfoldet
166 x 72,2 x 6,9 mm
Vægt
262 g
Styresystem
Android

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter