Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Samsung Galaxy Z Flip3 256GB Lavender

Vælg farve
Udsolgt
Unik smartphone!
30 mdr. OiSTER Afdrag
247 /md.
eller
Kontantpris
7.410
Mindstepris
7.410

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Outlet vare

Mobilen er en outletvare, hvilket betyder den er som ny eller i særdeles god stand. Emballagen kan have været  brudt, og i nogle tilfælde har varen været taget i brug eller er en returneringsvare. Varen er fuldt funktionsdygtig, men kan have mindre, ubetydelige kosmetiske skrammer og ridser. Den kommer i original emballage og er gendannet til fabriksindstillingerne. Der ydes naturligvis 2 års reklamationsret.
En mobiloplevelse der er helt sin egen!

Samsung Galaxy Z Flip3 er kompakt og kan klappes sammen, så den er lige til at have med i lommen. Du får en telefon med 5G og en helt unik mobiloplevelse. Når du klapper telefonen op, får du adgang til en verden af storslåede funktioner!

Galaxy Z Flip3 er helt klart et statement i sig selv. Den kommer i et unikt design, hvor du kan vælge den i præcis den farver der matcher dig og din personlighed bedst.

Lille og stor på samme tid
Når Galaxy Z Flip3 er klappet sammen, fylder den kun 4,2” og gør derfor at den kan være i selv de mindste rum i tasken eller i de strammeste jeans. Flip3 er bygget med en frontskærm på 1,9”, du behøver derfor ikke klappe telefonen op for at afspille musik og tjekke dine notifikationer. Det er muligt selv at vælge, hvad du vil have vist på frontskærmet ligesom du selv kan designe udseendet.

Hovedskærmen har en størrelse på hele 6,7” tommer og er bygget med en foldbar Infinity Flex-skærm. Med sin Dynamiske AMOLED 2X får du den mest levende og flydende skærmoplevelse nogensinde.

Tag perfekte billeder!
Telefonen fra Samsung er bygget med et Ultravinkelkamera på 12 megapixel, et Vidvinkelkamera på 12 megapixel samt et frontkamera på 10 megapixel. Du kan derfor nemt forevige alle dine bedste øjeblikke, med Galaxy Flip3!

Med dobbeltkameraet bagpå og funktionen Quick Shot, er det muligt at tage de bedste billeder og selfies helt uden at åbne telefonen. Du trykker blot på lydstyrkeknappen, som fungerer som udløser for kameraet.

Flex Mode-Kamera

Funktionen Flex Mode-Kamera sørger for at du altid kan finde den bedste vinkel, imens telefonen fungerer som sit eget stativ. Du kan derfor lægge telefonen på en overflade, og nemt få taget det næste familiebillede uden at nogen behøver at holde telefonen.

Dobbelt forhåndsvisning
Med dobbelt forhåndsvisning vil billedet du tager blive vist på begge skærme. Personen du tager et billede af, vil derfor kunne kigge med imens billedet bliver taget Det vil stensikkert forhindre at billedet skal tages om og om igen.

Auto Framing
Galaxy Flip3 kan nu af sig selv fokuseret på de motiver du filmer, også selvom du bevæger dig imens du optager videoen.

Du kan nu multitaske med din smartphone!
Imens du chatter med dine venner, læser de seneste mails eller noget helt tredje, vil du også samtidig kunne se en YouTube video eller din favorit Netflix-serie. Det er nemlig muligt at dele hovedskærmen i to, så du nemt kan lave to ting på din Flip3 samtidig.

Den første vandafvisende foldbare mobil
Med en IPX-klassificering betyder det, at telefonen er den første foldbare mobil der kan tåle at blive våd. Faktisk kan Flip3 klare at ligge i vand i op til 30 minutter i en dybde på 1,5 meter.

 

 

 

 

Kamera
12MP+12MP
Frontkamera
10 MP
Skærmstørrelse
6.7 "
Skærmopløsning
1080 x 2640 pixels
Intern hukommelse
256 GB
Ekstern hukommelse
Nej
RAM
8 GB
Størrelse foldet
86.4 x 72.2 x 15.9-17.1 mm
Størrelse ufoldet
166 x 72.2 x 6.9 mm
Vægt
183 g
Styresystem
Android

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter