Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Samsung Galaxy Z Flip 4 256 GB Gray

Vælg farve
Udsolgt
30 mdr. OiSTER Afdrag
183 /md.
eller
Kontantpris
5.490
Mindstepris
5.490

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Outlet vare

Du skiller dig ud, når den klapper i
Bliv blæst bagover af Galaxy Z Flip4. Den lille og unikke mobil er Samsungs spritnye udgivelse og en af verdens bedste foldbare smartphones. Hvis du vil have revolutionerende, moderne teknologi i en nostalgisk og kompakt indpakning, så er Galaxy Z Flip4 den helt rigtige mobil for dig.

Usynlig fold
Folden på Flip4’s skærm er blevet væsentligt forbedret siden dens forgænger Galaxy Z Flip3. Nu er folden i skærmen næsten helt usynlig og giver en langt bedre skærmoplevelse. Din finger glider let hen over skærmen og mobilen reagerer lynhurtigt og problemfrit, når du surfer rundt. Hængslet bag folden er blevet gentænkt, så den let klapper sammen - på den helt rigtige måde.

Forbedret batteri
Nu kan du hurtigt oplade din Flip4’s batteri til 50% på blot en halv time. Mobilen er kompatibel med både super-hurtigopladning, trådløs hurtigopladning og trådløs strømdeling imellem mobiler. Batteriet er på 3.700 mAh og holder 3 timer længere end dens forgænger Flip 3.

Selfies på et helt nyt niveau
Tag billeder helt uden at åbne mobilen! Du kan bruge den lille frontskærm som display, når mobilen er sammenklappet og indfange de bedste øjeblikke på et splitsekund. Med Flip4 finder du nemt den bedste vinkel. Med Flex-tilstand kan du bukke mobilen 90 grader, så halvdelen af skærmen står op og den anden halvdel ligger fladt ned, så mobilen fungerer som sit eget stativ. Det gør det meget nemmere, når du skal tage selfies, optage video eller være i videoopkald i længere tid ad gangen. Farvel til tunge stativer og standere!

Ikonisk design
Mobilen er svøbt i utroligt let og robust aluminium der, med sin flotte og matte finish, giver det særegne rene og moderne udtryk fra Samsung. De få knapper på siden af mobilen ligger parallelt med mobilen for at give et behageligt og intuitivt greb, så brug af mobilen føles let som en leg. Alle de forskellige komponenter smelter sømløst sammen i et unikt og gennemtænkt design. Mobilen kommer i fire forskellige farvevariationer: Composite Gray, Lavender, Iconic Gold og New Blue.

Tyndere og lettere
Nu er rammen omkring skærmen blevet tyndere, hængslet smallere og mobilen føles helt generelt lettere i hånden. Det ydre, lille display er blevet større, så du kan se mere og holde bedre øje med notifikationer. Samtidig beholder Flip4 sit karakteristiske foldbare design. Både når mobilen er klappet sammen og foldet ud, ligger den helt trygt, let og komfortabelt i hånden.

Biometrisk sikkerhed
Den smarte fingerprintsscanner på siden af mobilen sikrer, at det kun er dig, der kan låse din mobil op. Du sætter blot fingeren på scanneren, og så låses mobilen op på et splitsekund. Det er sikkert, hurtigt og nemt.

Vandafvisende
Der sker ingenting, hvis du taber din mobil i en vandpyt eller vælter et glas vand hen over den. Flip4 er IPX8-certificeret og derfor designet til at modstå hverdagens uheld, så vand ikke trænger ind og ødelægger mobilens teknologi.

Teknologi, der aldrig bukker under
De indre processorer er blevet optimeret med såkaldt 4nm teknologi. Det betyder, at mobilen nu kan fungere endnu hurtigere og samtidigt bruger mindre strøm. Det er gode nyheder for batteriet og for dit elforbrug. Mobilen er udstyret med den helt nye Snapdragon 8 Gen 1+, som er en af de førende chips inden for mobilteknologi.

3 suveræne kameraer
Indfang din verden med Flip4’s tre kameraer. Mobilen er udstyret med et 12MP vidvinkelobjektiv og en 12MP bredvinkellinse, så du får endnu større kreativ frihed. Frontkameraet er på 10MP, så du står helt skarpt på dine selfies. Udover at være den oplagte mobil til både håndfri og kontrollerede selfies, er Flip4 også perfekt til at skyde smukke stemningsbilleder. Bagkameraerne har fået en opdatering og indfanger øjeblikke knivskarpt og med stor detaljerighed. Vidvinkelkameraet har fået et større objektiv, så mere lys lukkes ind i linsen, og du indfanger virkeligheden klart og tydeligt, selv i miljøer med svag belysning.

Få din frihed igen
Når mobilen er klappet sammen, viser det lille, ydre display dig de nyeste notifikationer, så du altid kan følge med, uden du behøver at reagere med det samme. Og hvis du er ude og løbe og hurtigt vil skifte sang, kan du nemt gøre det direkte på den lille skærm. Hvis du i stedet ønsker fuld frihed fra distraktioner, imens du arbejder eller koncentrerer dig på anden vis, kan du blot vende mobilen om eller slå notifikationer fra.

Masser af plads
Mobilen kommer med 512 GB lagring eller 256 GB lagring, så du kan vælge præcis hvor meget plads, du har brug for. Med 512 GB får du massivt meget plads, som nærmest er umulig at opbruge. Download film og serier i 4K og hav masser af dine yndlingsspil og -apps liggende, uanset hvor tunge de er.

Revolutionerende skærmteknologi
Mobilen har to skærme, den store indre skærm og et mindre ydre display. Den store skærm er en farvestrålende AMOLED-skærm, som er dækket af et lag ultratyndt, men lige så stærkt Gorilla Victus glas, der tillader, at skærmen kan bøje og holde til meget uden at splintre. Skærmen er en 120 Hz-skærm på 6,7″ og viser lysende klar og smuk grafik.

Gør mobilen til din egen
Den unikke lille frontskærm kan også personliggøres, så du får et helt særligt design, der passer til din stil. 

Del skærmen op
Med Split Screen funktionen kan du tale med din ven over videoopkald og se Netflix samtidig. Du kan også tage noter samtidig med dit arbejdsmøde eller surfe på nettet og skrive beskeder på én og samme tid. Kombinér apps præcis som du vil, så du opnår, alt det du ønsker på den halve tid.

Lyd, der er til at flippe ud over
Mobilen har indbyggede dobbelte højtalere og Dolby Atmos, så du får den suverænt bedste lydoplevelse. Skru op for musikken og lev dig endnu stærkere ind i dine film og spil. Med Flip4 kan du mere.

5G kompatibel
Surf på 5G-hastigheder og vent aldrig på et langsomt load igen. Flip4 kommer med al den styrke og teknologi du har brug for i hverdagen og er derfor selvfølgelig i stand til at gå på 5G-nettet.

Størrelse
Åben: 71.9 x 165.2 x 6.9 / Lukket: 71.9 x 84.9 x 15.9 – 17.1 mm
Display størrelse
6.7" / 1.9"
Sekundær display
Ja
Simkorttype
Nano-SIM
Dual-SIM
Ja
E-SIM
Ja
Netværk
4G LTE / 5G
Intern hukommelse
256 GB
Skærmoplysninger
2640 x 1080 / 512 x 260 pixel
Processor
Snapdragon 8 Gen 1 +
RAM
8 GB
Kamera
12 MP
Front kamera
10 MP
Styresystem
Android 12

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter