Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB Black

Vælg farve
Udsolgt
30 mdr. OiSTER Afdrag
316 /md.
eller
Kontantpris
9.480
Mindstepris
9.480

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Outlet vare

Tablet og telefon i én
Med Fold4 er det slut med at knibe øjnene sammen, når du streamer film og serier på din mobil. Fold4’s store skærm giver dig nemlig oplevelsen af både en traditionel smartphone og en tablet med den eneste forskel, at du får dem begge to i ét device. Mulighederne er uendelige.

Ultimativ produktivitet
Hav tre vinduer åbne på samme tid med Split Screen funktionen. Nu kan du tage hjemmearbejde til næste niveau og sidde i videoopkald samtidig med, at du tager noter eller holder øje med nyhederne. Du kan også streame den nyeste Netflix-serie sammen med en ven i videoopkald. Kombineret med den kompatible Stylus Pen bliver det kun nemmere at tage noter, navigere rundt imellem vinduer og trykke præcist på tastaturet. Det kalder vi ultimativ kreativ frihed og produktivitet.

Diskret fold
Fold4 kommer med en kæmpe opgradering i kvaliteten, nu er skærmens fold nemlig blevet endnu mere diskret end den tidligere Z Fold for at give en helt glidende og ubemærket overgang. Derudover har hængslet også fået et redesign, så den er blevet lettere og tyndere og har et optimalt buk.

Gaming på et helt nyt niveau
Galaxy Z Fold4 er den perfekte makker til gameren, der gerne vil have masser af skærm at spille på. Mobilen har en opdateringshastighed på 120Hz, hvilket betyder, at skærmen reagerer lynhurtigt, og du altid er foran konkurrenterne. Skærmens høje lysstyrke, stærke højtalere og farverige grafik tager mobilgaming til et helt nyt niveau.

Stor udenpå, stærk indeni
Fold4 har fået en stor opgradering indeni. De indre processorer er optimeret med 4nm teknologi, der sikrer, at mobilen både er lynhurtig og bruger mindre strøm end tidligere. Chippen er en Snapdragon 8 Gen 1+, som sørger for, at mobilen kører stabilt og problemfrit, selv når du multitasker og kører tunge apps.

Forbedret batteri
Fold4 beholder den solide batterikapacitet på 4400 mAh, mens de nye opdaterede processorer sørger for at bruge strømmen langsommere. Det betyder reelt, at batteriet kan holde længere tid på samme kapacitet. Det intelligente dobbeltbatteri sørger for hurtig og intelligent opladning. Fold4 kan super-hurtigoplades, hurtigoplades trådløst eller benytte sig af trådløs strømdeling imellem mobiler. Hvis du ejer en trådløs oplader, bliver opladningen endnu nemmere, da du så blot lægger mobilen ovenpå opladeren og får mere strøm på batteriet med det samme.

Plads til alt – også indeni
Fold4 har lige så meget plads indeni som udenpå med 512 GB lagringsplads. Mobilen kommer også i en version med 256 GB, der stadig er en meget solid lagringsplads for en smartphone. Ved at vælge 512 GB får du virkelig meget plads, der nærmest ikke kan opbruges, så du aldrig mangler plads. Du kan downloade film og serier i 4K og have masser af dine yndlingsapps og spil liggende, uanset hvor store de er.

Stor, større, Galaxy Z Fold 4
Fold4 er udstyret med to store skærme. På ydersiden af mobilen er den mindre skærm, som minder om en traditionel mobiltelefon og kan bruges, når mobilen er klappet i. Når du folder mobilen ud, kommer den store skærm til syne og åbner en verden af muligheder. Begge skærme har en hurtig opdateringshastighed og viser farvestrålende grafik i højeste kvalitet.

Meget mere skærm = meget mere underholdning
Den ekstra store skærms lysende og levende farver bringer dine yndlingsfilm og spil til live. Hver pixel springer i øjnene og arbejder lynhurtigt, så du ikke oplever forsinkelser, når du gamer, surfer rundt på mobilen eller ser film og serier. Kombineret med mobilens imponerende Dolby Atmos højtalere eller Samsungs egne spektakulære Buds 2 Pro, får du din egen transportable minibiograf.

Opgraderet skærm
Fold4’s Dynamic AMOLED-skærme er usammenlignelige og har fået store opdateringer. Med 1000nits lyser skærmen op, så du kan se alt klart, selv i skarpt dagslys. Det indvendige selfiekamera er blevet rykket ind under skærmen, så din skærmoplevelse ikke bliver forstyrret, og kameraet elegant går i ét med skærmen.

Enestående design
Fold4 kommer i robust og elegant aluminium, der giver den helt rigtige finish. Vælg mellem 3 unikke farver: Phantom Black, Moon Beige og Moss Gray. Mobilen udstråler kvalitet og eksklusivitet og tiltrækker helt automatisk nysgerrige øjnes blikke. Glasskærmene er i det superstærke Gorilla Glass Victus+, så skærmen altid er klar og stærk til at modstå fald og ridser.

Kameraer i topklasse
Fold4 kommer med 4 vilde kameraer, der indkapsler øjeblikke i en virkelighedstro billedkvalitet. Selv i miljøer med lav belysning står dine motiver skarpt takket være den indbyggede Nightography teknologi. Bredvinkelobjektivet skyder nu billeder i 50MP og bliver supporteret af ultravidvinklen og telefoto-linsen på henholdsvis 12 og 10MP. Du får også 3x optisk zoom og 30x Space zoom. Så står verden knivskarpt for evigt. Når du har indfanget dine mesterværker, kan du efterfølgende inspicere og redigere dem på den store, behagelige skærm.

Portrætter som aldrig før
Nu kan både du og den, du tager billeder af, se resultatet af portrættet med det samme. Når du åbner telefonen og tager et billede, vil den ydre skærm nemlig spejle den store skærm, så personen der bliver fotograferet også kan se med. Denne smarte forhåndsvisning betyder også, at du kan tage de perfekte selfies på alle mobilens 4 kameraer.

Udfold dine kreative evner
På Samsung Galaxy Z Fold4 er det lettere at udtrykke sig kreativt på en smartphone end nogensinde før. Du kan tegne mesterværker, tage noter og redigere film og billeder på en stor skærm, der giver dig frihed til alt det, du vil.

God arbejdslyst - overalt
Uanset om du vil arbejde hjemme, på en cafe eller på farten, lukker Fold4 op for dine muligheder. Du får nemlig funktionerne Flex Mode og Split View, så du har den mest optimale og fleksible arbejdsplads. For eksempel kan du sidde i videomøde på den ene halvdel af skærmen samtidig med, at du tager noter på skærmens anden halvdel.

Vandafvisende
Fold4 har opnået en IPX8-certificering og er derfor topsikret, hvis du skulle komme til at tabe mobilen i en vandpyt eller spilde vand på den. Det sikrer mobilens indre teknologi fra skader, så din mobil kan holde endnu længere og fortsat fungere helt i top, selv hvis uheldet er ude.

5G kompatibel
Selvfølgelig er mobilen også klar til at køre på det allerhurtigste 5G-net. 5G-forbindelse sikrer, at du altid får vist dit indhold så snart, du beder om at se det.

Størrelse
Åben: 130.1 x 155.1 x 6.3 / Lukket: 67.1 x 155.1 x (14.2-15.8) mm
Sekundært Display
7,6"/ 6,2"
Simkorttype
Nano - SIM
E-SIM
Ja
Netværk
4G LTE / 5G
Operativ system
Android 12
Intern hukommelse
256 GB
Skærmoplysning
1768 x 2208/2268 x 832 pixels
Processor
Snapdragon 8 Gen 1+
RAM
12 GB
Hovedkamera
Hovedkamera 50 MP (f/1.8) + 12 MP Ultra Wide (f/2.2) + 12 MP Tele (f/2.4)
Frontkamera
10 MP (f/2.2) + 4 MP (f/1.8)

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter