Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Sony Xperia 5 II 128 GB Black

Vælg farve
Udsolgt
Biografskærm i lommeformat!
3 mdr. OiSTER Afdrag
1.140 ,- 196
/md.
eller
Kontantpris
3.420 ,- 5880
Mindstepris
3.420

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Sony Xperia 5 II er en overlegen mobil pakket ind i et elegant design med runde kanter til at give den et blødt og lækkert udtryk.

Med Sony Xperia 5 II får du en 6,2" skærm, som gør at mobilen føles godt i hånden, og at det er let at scrolle igennem mobilens menu, sociale medier og andre apps. Den er hurtig og har en høj skærmopløsning, hvilket gør den perfekt til at tage billeder og spille spil med. Herudover kan du også se film i fremragende kvalitet da den også har gode højtalere.  

 

 

Kamera
12MP+12MP+12MP
Frontkamera
8MP
Skærmstørrelse
6,1"
Skærmopløsning
2520 x 1080 pixels
Intern hukommelse
128 GB
Ekstern hukommelse
microSD
RAM
8 GB
Størrelse
68 x 158 x 8 mm
Vægt
165 g
Styresystem
Android 10

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • Avanceret kamera
  • 120 Hz skærm
  • 5G-klar