Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Sony Xperia 5 II 128 GB Cloud Navy

Vælg farve
Udsolgt
30 mdr. OiSTER Afdrag
99 /md.
eller
Kontantpris
2.970
Mindstepris
2.970

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Outlet vare

Denne Sony Xperia 5 II smartphone er til dig, som ikke går på kompromis med dit udstyr. Den kompakte telefon er udstyret med en 6,1“ 120Hz 21:9 OLED-touchkærm med en billedfrekvens på 120 Hz. den tredobbelte 12 MP-kameraopsætning fra ZEISS er inspireret af den legendariske Sony Alpha-kameraserie. Lydentusiaster vil sætte pris på telefonens 3,5 mm lydjack til høretelefoner med ledning.

CinemaWide-skærm
Denne smartphone er forsynet med en 6,1“ 120Hz 21:9 OLED-touchkærm med FHD+ opløsning (1080 x 2520p) og 120 Hz billedfrekvens. Det, der virkelig gør den til noget særligt, er dog dens unikke skærmformat på 21:9, som giver dig en biografagtig oplevelse. Takket være skærmformatet har du også plads til mere indhold på din skærm, end på normale smartphones. Takket være den gendesignede BRAVIA HDR-teknologi leverer skærmen desuden ekstraordinær kontrast, farver og skarphed. Den er beskyttet af et lag af dobbelt Gorilla Glass6. Alt i alt er denne smartphones skærm en fryd på at se på og arbejde med.

Kameraer
Tag billeder som en professionel. Telefonen er udstyret med en kombination af 3x 12 MP-kameraer: En 16 mm superbredvinklet sensor med 124 graders synsfelt, en hovedsensor på 24 mm og en 70 mm sensor med 3x optisk zoom. Telefonens kameraopsætning er desuden forsynet med en række spændende funktioner, som er kendt fra Sonys Alpha-serie af kameraer, såsom en præcis Eye AF-autofokus, som opfanger selv hurtige bevægelser, samt BIONZ X-billedbehandling med imponerende støjreduktion. Den optiske billedstabilisering udgør prikken over i’et. På telefonens forside finder du et 8 MP frontkamera parat til at tage skarpe selfies.

Android 10
Telefonen er udstyret med Android 10, Googles styresystem, som leverer en stærk brugeroplevelse og masser af funktionalitet, så du kan få styr på, hvor megen tid du bruger på din telefon. Den er desuden forsynet med avanceret sikkerhed.

Processor og lagring
Telefonen er forsynet med den kraftige moderne Snapdragon 865 processor fra Qualcomm, som følges af 8 GB RAM – en kombination, der kan håndtere alt. Processoren understøtter også den nye 5G-dataforbindelse, så du får lynhurtigt internet. Alle dine fremragende billeder og videoer opbevares på den store 128 GB interne lagring, som kan udvides op til 1 TB med et microSDXC-hukommelseskort.

Batteri og opladning
Telefonen er forsynet med et 4.000 mAh batteri med støtte til USB Power Delivery. Sæt telefonen til at lade op og få 50% batteri på kun en halv time.

Fingeraftrykslæser
Telefonen er desuden udstyret med en fingeraftrykslæser på hver side, så du nemt kan læse den op. Ved at bruge dit fingeraftryk til at låse din telefon op er du sikker på, at kun du kan tilgå din telefon.

Vægt
230 g
Processor
Qualcomm Snapdragon 86
Skærmtype
HDR OLED
Skærmstørrelse
6,1"
RAM
8 GB
Intern hukommelse
128 GB
5G
Ja
Kamera megapixels
12MP + 12MP + 12MP
Styresystem
Android
Skærmoplysning
1080 x 2520

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter