Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Xiaomi 12 128GB Gray

Vælg farve
3 mdr. OiSTER Afdrag
1.160 /md.
eller
Kontantpris
3.480
Mindstepris
3.480

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

På lager. Leveres om 2-5 hverdage

Outlet vare

Xiaomi 12 giver dig en mobiloplevelse i helt ekstraordinære dimensioner.

Kamera
Kameraet i telefonen er for mange blevet det eneste kamera, som vi har, og vi har forfor ofte høje krav til det. Xiaomi 12 kan prale af et 50 MP professionelt hovedkamera, og Xiaomis avancerede AI-algoritme aktiverer filmiske funktioner med professionelle specialeffekter og kreative muligheder såsom bla. Xiaomi ProFocus og OneClick AI cinema. Derudover udmærker Ultra Night Video sig ved videografi under forhold med lav belysning og forskellige portrættilstande, der giver dig fotos i virkelig høj kvalitet. Telefonen er desuden udstyret med et 13 MP ultravidvinkel og et 5 MP telemakro-kamera.

6,28” AMOLED-Skærm
Når du har dit perfekte billede, har du nu mulighed for at fremvise det på Xiaomi 12’s imponerende 6,28” AMOLED-skærm med en FHD+ opløsning på 2400 x 1080. Skærmen er udstyret med TrueColor-visning, som leveres med en professionel farvekalibrering. Dermed får du altid knivskarpt indhold med ultralevende billeder og farve detaljer udover det sædvanlige.

Lynhurtig opladning
Med Xiaomi 12 går du aldrig glip af noget. Med 67W turbo opladning, og et batteri på 4.500mAh kan du oplade batteriet til 100% lynhurtigt. Det opgraderede batterimateriale med høj tæthed gør det muligt at bruge telefonen hele dagen, uden du behøver at bekymre dig om batteriets opladningsniveau. Xiaomis intelligente opladningsalgoritme arbejder også på at forbedre batterilevetiden ved at lære din opladningsadfærd om natten at kende. Du får altså en top optimeret telefon med knivskarpt kamera, kompakt design og en batterilevetid udover det sædvanlige, men til en yderst favorabel pris.

Størrelse
69,9 x 152,7 x 8,16
Vægt
180 g
Skærmstørrelse
6,28"
Skærmopløsning
2400 x 1080 pixels
Processor
Snapdragon 8 Gen 1
Intern hukommelse
128 GB
RAM
8 GB
Kamera
50 Megapixels
Frontkamera
32 MP
5G
Ja
Styresystem
Android 12
E-SIM
Nej

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter