Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Xiaomi Mi 10T Pro Cosmic Black

Vælg farve
3 mdr. OiSTER Afdrag
830 /md.
eller
Kontantpris
2.490
Mindstepris
2.490

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

På lager. Leveres om 2-5 hverdage

Outlet vare

Mobilen er en outletvare, hvilket betyder den er som ny eller i særdeles god stand. Emballagen kan have været  brudt, og i nogle tilfælde har varen været taget i brug eller er en returneringsvare. Varen er fuldt funktionsdygtig, men kan have mindre, ubetydelige kosmetiske skrammer og ridser. Den kommer i original emballage og er gendannet til fabriksindstillingerne. Der ydes naturligvis 2 års reklamationsret.

En førsteklasses smartphone
Xiaomi 10T Pro er en førsteklasses smartphone med en LCD-touchskærm på hele 6.67". Den er naturligvis udviklet med TrueColor farvestyringsteknologien og i høj opløsning, så alle farver og kontraster fremstår realistiske.
Skærmen er derudover beklædt med det slidstærke Gorilla Glass 5.

Trippel-kamera og 8K opløsning
Med 10T Pro får du et fantastisk trippel-kamera, der består af et vidvinkelkamera på imponerende 108 MP, et ultravidvinkelkamera på 5 MP og et makrokamera på 5 MP. Der er intet der forhindrer dig i, at tage fantastiske billeder og fange de hyggeligste stunder - alt sammen med din Mi 10T Pro. Du kan derudover optage dine videoer i 8K opløsning.

En smartphone med masser af power
Xiaomi har sikret dig det stærke Qualcomm Snapdragon 865 chipset, der sørger for at du har masser af power til at trække alle de nyeste spil uden udfordringer. Du får med garanti en ekstraordinær mobiloplevelse med op til 8 GB RAM.

Kamera
108 MP + 13 MP + 5 MP
Frontkamera
20 MP
Skærmstørrelse
6.67"
Skærmopløsning
1080 x 2400 pixels
Intern hukommelse
128GB
Ekstern hukommelse
Nej
RAM
8GB
Størrelse
165.1 x 76.4 x 9.3 mm
Vægt
218 g
Styresystem
Android 10

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • 5G
  • Hurtig opladning
  • Finger touch