Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE

Vælg farve
Udsolgt
30 mdr. OiSTER Afdrag
72 /md.
eller
Kontantpris
2.160
Mindstepris
2.160

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Outlet vare

Med Xiaomi Mi11 Lite, får du mest mulig smartphone for pengene. Selvom telefonen er i den lavere priskategori, er der ikke sparet på specifikationerne. Telefonen er produceret med et tredobbelt kamera fordeling med et 64MP hovedkamera, en 8MP ultra-vidvinkel kamera og et 5MP telemacro-kamera

Derudover får du en 6,67” AMOLED-skærm med 10bit TrueColor. Skærmen er hårdfør imod slag og ridser, da den er udviklet med Corning Gorilla Glass 6. Det er blot en af de mange fordele ved en af Xiaomi’s nyeste modeller.

Telefonen er naturligvis udstyret med 5G, en af de stærkeste 7-serie Qualcomm mobile platform, Snapdragon 780G og en lang række intelligente funktioner.

Kamera
64 MP+8 MP+ 5 MP
Frontkamera
20 MP
Skærmstørrelse
6.67"
Skærmopløsning
1080 x 2400 pixels
Intern hukommelse
128 GB
Ekstern hukommelse
Nej
RAM
8 GB
Størrelse
160.5 x 75.7 x 6.8 mm
Vægt
196 g
Styresystem
Android
E-SIM
Nej

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • 5G klar
  • Første klasses underholdnings oplevelse
  • Frisk og livlige look med forbedret styrke
  • Ydeevne på flagskibs niveau
  • Fortsætter med at levere det bedste kamera i klassen