Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Xiaomi Mi 8 64 GB Black

Vælg farve
Udsolgt
30 mdr. OiSTER Afdrag
47 /md.
eller
Kontantpris
1.410
Mindstepris
1.410

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Mobilen er en outletvare, hvilket betyder den er som ny eller i særdeles god stand. Emballagen kan have været  brudt, og i nogle tilfælde har varen været taget i brug eller er en returneringsvare. Varen er fuldt funktionsdygtig, men kan have mindre, ubetydelige kosmetiske skrammer og ridser. Den kommer i original emballage og er gendannet til fabriksindstillingerne. Der ydes naturligvis 2 års reklamationsret.

Farverigt display!

Mi 8 er udviklet af mobilproducenten Xiaomi! Den kommer med et knivskarpt AMOLED-display på 6,21" og giver dig i den grad en farverig mobiloplevelse. Farvernes kontraster er nemlig fremtrædende, uanset hvad du foretager dig på din Mi 8.

Intelligent Dual-kamera

Med Mi 8 kan du nemt skyde dine familiebilleder i højkvalitet. AI teknologien som Mi 8 er udviklet med, sørger altid for optimale lysforhold- også selvom du befinder dig et sted med lav belysning. Bagkameraet har 2x 12 MP og giver dig et lynhurtigt autofokus. Derudover har selfiekameraet hele 20 MP og du kan derfor nemt tage flotte billeder med dit frontkamera af dig og familien. 

Kraftfuld processor!

Sidst men ikke mindst, så er Mi 8 udviklet med den kraftfulde Qualcomm Snapdragron 845 processor. Processoren sørger for en hurtig og gnidningsfri mobiloplevelse og øger i den grad performanceniveauet.

Kamera
12MP+12MP
Frontkamera
20 MP
Skærmstørrelse
6.21"
Skærmopløsning
1080 x 2248 pixels
Intern hukommelse
64 GB
Ekstern hukommelse
Nej
RAM
6 GB
Størrelse
154.9 x 74.8 x 7.6 mm
Vægt
175 g
Styresystem
Android

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • Hurtigopladning
  • Stærkt batteri
  • Godt kamera