Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

iPad Air 10,9 256 GB Space Grey

Vælg farve
Udsolgt
Let og elegant med forbedrede ydeevne!
30 mdr. OiSTER Afdrag
235 /md.
eller
Kontantpris
7.023
Mindstepris
7.023

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Med iPad Air får du en kæmpe oplevelse pakket ind i et let og elegant design. iPad Air har en 10,9” Liquid Retina-skærm fra kant til kant.

Den er udstyret med den helt nye A14 Bionic Chip, der sørger for forbedrede ydeevne til grafik og maskinlæring, så du fx kan lave musik eller tage billeder/ video og redigere dem med det samme.

Den er faktisk hurtigere end de fleste bærbare computere, og er et oplagt valg for dig, der altid er på farten. iPad Air har også en endnu bedre energieffektivitet med op til 10 timers batteritid.

Kamera
12MP
Frontkamera
7MP
Skærmstørrelse
10,9"
Skærmopløsning
2360 x 1640
Intern hukommelse
256 GB
Ekstern hukommelse
Nej
Størrelse
247,6 x 178,5 x 6,1 mm
Vægt
458 g
Styresystem
iPadOS 14
Simkort
Ja

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • A12 Bionic chip
  • 10,9" Retina skærm
  • iPadOS 14 fra start