Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

iPad Air 5th gen 256 GB Space Grey

Vælg farve
Udsolgt
3 mdr. OiSTER Afdrag
2.594 /md.
eller
Kontantpris
7.782
Mindstepris
7.782

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

iPad Air 5. gen giver dig mulighed for nemt at være innovativ og kreativ på farten. Denne iPad er både powerful og enormt intuitiv at bruge. Så om det er arbejde, leg eller kreativitet, du skal bruge den til, så er iPad Air 5. gen det helt rigtige valg.

M1 chip
Der er nemlig på ingen måde sparet på kræfterne i den nye iPad Air, som med superkræfterne fra Apple M1-chippen, giver dig en oplevelse udover det sædvanlige. En 8-core CPU, der leverer op til 60 procent hurtigere ydeevne, til når du skal være kreativ eller game på din iPad. Skal du være kreativ tager M1 samt apps som SketchUp din niveau til helt nye højder.

Machine learning
Den Apple-udviklede 16-core Neural Engine giver dig meget mere af tablettens kunstige intelligens. Lad med andre ord din iPad gøre arbejdet for dig!

Design
iPad’en er også en fryd for dine øjne. Den smukke 10,9” Retina-skærm rummer avancerede teknologier som True Tone, der helt automatisk justerer displayets farvetemperatur til dine omgivelser, så du altid har den mest komfortable display-oplevelse.

Kamera
Forsidekameraet på 12 MP med ultravidvinkel, giver dig mulighed for at booste dine billeder, uanset om du har kastet dig over landskab eller selfies. Den gør dine videoopkald mere naturlige og gør iPad’en til den perfekte følgesvend på hjemmekontoret. Kameraet følger dig automatisk, når du bevæger dig rundt, så det sørger for, at du hele tiden er i midten af billedet.

Kamera
12MP
Front Kamera
12MP
Skærmstørrelse
10,9"
Skærmoplysning
2360 x 1640 pixels
Intern hukommelse
256 GB
Ekstern hukommelse
Nej
Størrelse
178,5 x 247,5 x 6,1 mm
Vægt
462 g
Styresystem
iPadOS 15
Sim Kort
Ja

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • M1-chip – vildere, hurtigere, sjovere (samme chip som iPad Pro)
  • 12MP Ultravidvinkel frontkamera m. ‘Center Stage
  • 5G Klar
  • Op til 2 x hurtigere overførselshastigheder med USB-C