Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Nokia T21 128 GB Gray

Vælg farve
Lige til at tage med på farten!
30 mdr. OiSTER Afdrag
78 /md.
eller
Kontantpris
2.340
Mindstepris
2.340

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

På lager. Leveres om 2-5 hverdage

Tilvælg 1 års Norton Antivirus sikkerhedspakke til 0,- (værdi 829,-), når du køber PC og tablet hos OiSTER.

Bygget til at holde
Både indvendig og udvendig er Nokia T21 designet med fokus på holdbarhed. Tablettens ydre består af robust aluminium og hærdet glas. Den er også vandtæt med en IP52-klassificering. Udover det er plastcoveret, som beskytter antennen, 50 % genanvendt. Indvendigt er det store batteri blandt andet med til at sikre tabletten en lang levetid. Nokia T21 kan købes på afbetaling rente- og gebyrfrit nu.

Slidstærke materialer og et solidt indre
Udover det stærke batteri på hele 8200 mAh, som holder strøm i op til 3 dage, er Nokia T21 også udstyret med 3 års månedlige sikkerhedsopdateringer, så dine filer og data forbliver private. Tabletten indeholder også 2 års OS-opgraderinger, der leverer de nyeste funktioner. Så din tablet altid er opdateret og klar. Sammenspillet mellem Nokia T21’s indre og ydre skaber en solid og holdbar tablet, du kan nyde i mange år.

Kamera
På bagsiden af tabletten sidder hovedkameraet på 8 MP. Foran på tabletten er frontkameraet placeret, som du blandt andet kan bruge til videoopkald. Nokia T21 tilbyder HD-opkald. Så du kan sagtens foretage både sociale og arbejdsrelaterede opkald via tabletten.

Design
Designet er, som nævnt, slidstærkt og robust, men uden at blive tungt. Tabletten vejer 471 gram. Og er derfor nem at have med rundt. Skærmen er 10,36 tommer. En displaystørrelse der passer godt til både streaming, gaming og arbejde. Nokia T21 er udstyret med 2 højtalere og 2 mikrofoner. Højtalerne er stereohøjttalere med OZO Playback. Så lyden er klar og tydelig, både hvis du hører musik, ser serier eller deltager i videoopkald.

Grøn profil
Når Nokia T21 er designet og bygget til at holde, er det et helt bevidst valg fra Nokia for at være med til at passe bedre på vores planet. Ud fra det perspektiv har Nokia også valgt, at Nokia T21 kommer uden en oplader. Med i pakke følger kun et USB Type C-kabel og ikke resten af opladeren. De fleste har i forvejen opladere til andre devices liggende derhjemme. På den måde er Nokia med til at reducere mængden af e-affald.

Kamera
8 MP
Skærmstørrelse
10.4"
Display resolution
1200 x 2000
Intern hukommelse
128 GB
Størrelse
247,5 x 157,3 x 7,5 mm
Vægt
466 g
Styresystem
Android 12
GPS
A-GPS
Wifi
Ja
Netværk
4G LTE
Simkort
Nano-SIM

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • Stærkt batteri på 8200 mAh
  • 8 MP kamera
  • 10,4" skærm