Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Samsung Galaxy Book2 Pro Black

Vælg farve
Udsolgt
En af verdens tyndeste og letteste PC'er
30 mdr. OiSTER Afdrag
435 /md.
eller
Kontantpris
13.029
Mindstepris
13.029

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Tynd og let PC med masser af kræfter
Galaxy Book2 Pro er en af verdens tyndeste og letteste PC’er. Med 1.110 gram og 11,7 mm er den ekstremt tynd og let. Men på trods af dens lette størrelse er den alligevel sprængfyldt med kræfter. Med en AMOLED-skærm der leverer et skarpt billede uanset lysforhold og en 12. generations Intel Core-processor, er du altid godt stillet lige meget, hvor du befinder dig med en Galaxy Book2 Pro.

Skærm
Ligesom Samsungs bedste telefoner får Galaxy Book2 Pro nu også stærke AMOLED-skærm. Den giver 35% mere farvevolumen og 200 gange dybere kontrast end en LCD-skærm. Uanset om du sidder indenfor på kontoret eller udenfor i skarpt dagslys, så tilpasser skærmen sig det omgivende lys og alt står skarpt. Så kan du arbejde uden problemer lige meget, hvor du befinder dig.

Behagelig for øjnene og fingrene
Og du kan blive ved med at arbejde uforstyrret med Galaxy Book2 Pro længe. Samsung har nemlig sørget for at gøre skærmen så behagelig for øjnene at se på som muligt. AMOLED-skærmen i Book2 Pro udsender nemlig en betydeligt lavere mængde blåt lys, end LCD-skærme gør. Tastaturet har de også gjort endnu bedre. Det er nemlig udviklet med en større og mere behagelig touchpad og taster, som er bløde og mere lydsvage.

Ydeevne
Der er masser af kræfter i den lette Galaxy Book2 Pro. Med 12. generations Intel Core-processor er du altid sikret masser af power lige meget, hvor du befinder dig. Men selvom man har mulighed for masser af kræfter, er det ikke altid, man har behov for det, og det tager Galaxy Book2 Pro højde for. Den tilpasser nemlig automatisk forbruget af kræfter til dit brugsmønster. Så når der er behov for at arbejde hårdt, gør pc’en det samme, mens den arbejder lydløst og energibesparende, når du er mindre produktiv. Batteri behøver du heller ikke så ofte at tænke på, Galaxy Book2 Pro holder nemlig helt op til 21 timer.

Sikkerhed
Sikkerheden er der også taget højde for. Det er nemlig kun dit unikke fingeraftryk, der kan bruges til at starte Galaxy Book2 Pro og med den nye funktion Private Share, deler du nemt dit indhold sikkert.

Vægt
1.390 g
Farve
Sort
Størrelse
354.9 x 228 x 11.9 mm
Intern Hukommelse
512 GB
Skærmstørrelse
15.6"
Skærmopløsning
FHD AMOLED
Processor
Intel® Core™ 12th Gen i7
RAM
16GB LPDDR5 RAM
Grafik
Intel® Iris® Xe Graphics
Tilslutninger
1x Thunderbolt™ 4, 1x USB-C, 1x USB 3.2, HP, microSD, Udgang til høretelefoner, HDMI
Netværk
Wi-Fi 6E (Gig+), 802.11 ax 2x2 5G
Batteri
68Wh

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • En af verdens tyndeste og letteste pc'er
  • Altid online med adgang til hurtige nethastigheder via 5G og Wi-Fi6
  • AMOLED-skærm med ægte farvegengivelse og skarp skærm, selv udenfor
  • Aktiv uden afbrydelser med 21 timers batteritid
  • Kraftfuld, intelligent og grafik i topklasse takket være 12. generations Intel Core-processor
  • Optimale videomøder med Full-HD kamera, Auto Framing og afbalanceret lyd med støjreduktion
  • Slip for adaptere med USB 3.2, USB-C og HDMI
  • Højt sikkerhedsniveau med beskyttelse af hard- og software samt indhold