Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Samsung Galaxy Chromebook GO

Vælg farve
Udsolgt
Samsung Galaxy Chromebook GO SILVER
3 mdr. OiSTER Afdrag
846 ,- 108
/md.
eller
Kontantpris
2.538 ,- 3240
Mindstepris
2.538

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Samsung Galaxy Chromebook Go bærbar computer er en kompakt og praktisk 14” bærbar computer, der er udstyret med det lette og brugervenlige Chrome OS-operativsystem. Det passer perfekt til daglig brug i hjemmet såvel som til studier og arbejde på farten.

Let og sikkert Chrome OS

Chrome OS er et smart operativsystem, der er skabt for at gøre dit liv lettere! Det er let at sætte op og ordner softwareopdateringer i baggrunden, uden at du skal afbryde opgaver for at genstarte computeren. Du behøver heller ikke bekymre dig om sikkerheden, da Chromebook har en indbygget virusbeskyttelse. Takket være Google Play Butik har du nem adgang til et næsten uendeligt udvalg af apps og spil, der altid holder dig underholdt.

Kompakt og holdbart design

Den lette og kompakte Galaxy Chromebook Go passer perfekt til at brug på farten. Den vejer kun 1,49 kg og er kun 1,59 cm tyk, så du nemt kan opbevare den i din taske eller rygsæk, når du er på farten. Chromebook har et vandafvisende tastatur, og det har været gennem en streng test på militært niveau for at opnå MIL-STD 810G-certificering.

Bekvemt i skyen

Med det lette og funktionelle Chrome OS-operativsystem vil dine vigtigste filer og andet indhold altid være let tilgængelige i skyen. Arbejde med skyen er især bekvemt med det ultrahurtige og pålidelige Wi-Fi 6 trådløse netværk. 11-timers batteritid holder dig tændt hele dagen, så du nemt kan arbejde eller studere også uden for dit hjem.

Tilslutning

  • 1 x microSD-kortlæser
  • 1 x hovedtelefonstik
  • 1 x USB-A 3.2
  • 2 x USB-C
Processor
ntel® Celeron® Processor N4500 (1.10 Ghz up to 2.80 Ghz 4 MB L3 Cache)
Grafik
Intel® UHD Graphics
Skærm
14.0" HD LED Display (1366 x 768), Anti-Glare
Hukommelse
4 GB LPDDR4x Memory (On BD 4 GB)
Lagring
32 GB e MMC

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter