Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Samsung Galaxy Tab A8 32GB Dark Gray

Vælg farve
Udsolgt
30 mdr. OiSTER Afdrag
53 /md.
eller
Kontantpris
1.590
Mindstepris
1.590

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Tilvælg 1 års Norton Antivirus sikkerhedspakke til 0,- (værdi 829,-), når du køber PC og tablet hos OiSTER.

Prisvenlig tablet fra Samsung
Samsung formår endnu engang at levere en brugervenlig tablet i et stilfuldt design og til en pris der ikke tager hårdt på pengepungen. Samsung Galaxy Tab A8 er den endnu hurtigere efterfølger til Samsung Galaxy Tab A7.

Høj opløsning og stærk lyd
Med Samsung Galaxy Tab A8 får du en flot touchskærm i høj opløsning på 10.5". Den er perfekt til almindelig surfing på internettet, men også ideel til billeder og videoer. Dette understøttes af de fire højtalere fra Dolby Atmos der giver dig en stærk stereolyd og surround sound. Se dine yndlingsfilm og hør din yndlingssange helt uden udfordringer!

Børnevenlig tablet
Du kan gøre brug af funktionen Kids Mode og have op til 8 forskellige brugere på din tablet. Med Kids Mode kan du slå forældrekontrol til og få adgang til et væld af underholdende og lærerige apps til de mindste.

 

Størrelse
246.8 x 161.9 x 6.9 mm
Vægt
508 g
Skærmstørrelse
10,5"
Skærmoplysning
1920 x 200 pixels
Intern hukommelse
32 GB
Kamera
8 MP
Netværk
4G LTE
GPS
Ja
USB
2,0
Processor
Android 11

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter