Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB Graphite

Vælg farve
30 mdr. OiSTER Afdrag
90 /md.
eller
Kontantpris
2.700
Mindstepris
2.700

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

På lager. Leveres om 2-5 hverdage

Få penge tilbage ved at bytte din gamle enhed, uanset producent, når du køber et nyt Samsung produkt! Når Samsung har modtaget og vurderet enhedens tilstand, vil beløbet blive udbetalt til dig.
LaesMere_v3.png

Tilvælg 1 års Norton Antivirus sikkerhedspakke til 0,- (værdi 829,-), når du køber PC og tablet hos OiSTER.

Let og praktisk
Samsung Galaxy Tab A9+ er din port til en verden af uendelige muligheder. Med en tykkelse på kun 6,9 mm og en vægt på blot et halvt kilo er den nem at have med overalt. Den store WUXGA-skærm på 11" med en super smal ramme giver dig masser af plads til at udforske og nyde din favoritunderholdning. Uanset om det er film, spil, videomøder eller forelæsninger, vil oplevelserne være overvældende og levende, hvor end du befinder dig!

Den lette og elegante form med bløde konturer gør Samsung Galaxy Tab A9+ til et must.

Batteri, der holder længe - så du slipper for afbrydelser
Med et langtidsholdbart batteri, der kan hurtigoplades, undgår du afbrydelser midt i dine aktiviteter. Skærmen har en betydelig højere lysstyrke end sin forgænger, hvilket gør den ideel til tage arbejdet eller underholdningen med udenfor. Fire højttalere med Dolby Atmos giver dig en lydoplevelse i biografkvalitet, mens den høje opdateringsfrekvens på op til 90 Hz sikrer en smidig og flydende brugeroplevelse, uanset hvad du foretager dig på skærmen.

Hurtigere og stærkere
Den nye og kraftigere Qualcomm-processor giver dig både mere kraft og hurtigere hastigheder, hvilket gør streaming, download og app-brug hurtigt og problemfrit. Med op til 8+128 GB lagerplads, og mulighed for at udvide med op til 1 TB, behøver du aldrig bekymre dig om pladsmangel.

Up your business game
Hvis du ønsker at arbejde på tabletten, kan du aktivere funktionen Samsung DeX og tilslutte et Book Cover Keyboard Slim, der gør din tablet til en bærbar computer med tastatur og mus. Opnå endnu større effektivitet ved at opdele skærmen i tre vinduer og arbejde på flere opgaver samtidig. Med funktionen Second Screen kan du desuden bruge din Samsung Galaxy Book som ekstra skærm, eller omvendt.

Beskyttet med Samsung Knox
Med sikkerhedssystemet Samsung Knox kan du føle dig tryg, da det løbende opdateres for at sikre dine filer, dokumenter og e-mails.

Lad børnene udforske verdenen, lære og lege sikkert, sjovt og pædagogisk med Samsung Kids. Med forældrekontrollen kan du sætte grænser for skærmtid og vælge hvilke apps, der skal være tilgængelige.

Skærmstørrelse
11''
Skærm
WUXGA 1920 x 1200 px, op til 90 Hz
Processor
Qualcomm SM6375
Størrelse
257,1 x 168,7 x 6,9 mm / 491 g
Hovedkamera
8 MP
Frontkamera
5 MP
Hukommelse
4 + 64 GB
Netværk
5G, Wi-Fi 5
Tilslutninger
USB-C, Bluetooth 5.1
Batteri
7.040 mAh
Ekstern hukommelse
Micro SD (Op til 1 TB)
Højtalere
Quadhøjttalere med Dolby Atmos

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • Batteri, der holder længe og understøtter hurtigopladning
  • Hurtigere og stærkere med den nye Qualcomm-processor
  • Let, praktisk og stilrent design
  • Stor skærm på 11" og op til 90 Hz med smal ramme