Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Samsung Galaxy Tab S9 5G 128GB Graphite

Vælg farve
Nyeste tablet-serie fra Samsung!
3 mdr. OiSTER Afdrag
2.166 ,- 2820
/md.
eller
Kontantpris
6.498 ,- 8460
Mindstepris
6.498

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

På lager. Leveres om 2-5 hverdage

SPAR 1.962,- på Samsung Galaxy Tab S9 5G 128GB

Tilbuddet gælder t.o.m. 21/4 eller så længe lager haves!

Tilvælg 1 års Norton Antivirus sikkerhedspakke til 0,- (værdi 829,-), når du køber PC og tablet hos OiSTER.

Som en biograftur
Samsung Galaxy Tab S9 er en tablet i topkvalitet, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Skærmen og lyden giver sammen fornemmelsen af en biograftur. Forbedringerne af skærm og lyd er kun nogle af de nye features, der er med til at sikre en sublim brugeroplevelse.

20 gange bedre lyd end før
Samsung Galaxy Tab S9 har en 11 tommer Dynamic AMOLED 2x-skærm med en opdateringsfrekvens på 120 Hz. Skærmen er lig med en flydende brugeroplevelse, hurtig respons og minimal lagging. Den hurtige skærm er suppleret af 4 store Quad-højtalere fra AKG Harman og Dolby Atmos. Lyden er forbedret 20 gange i forhold til foregående model. Så både streaming og gaming er en sand fornøjelse på Samsung Galaxy Tab S9. Sammen skaber skærmen og lyden en levende oplevelse.

Ydeevne & batteri
Processoren er en Snapdragon® 8 Gen 2. Den kraftigste processor i en Samsung tablet hidtil. Med processoren, den store hukommelse og det store batteri er du fremtidssikret. Processoren kan køre alle de programmer, du ønsker, mens batteriet på 8.400 mAh holder dig, kørende hele dagen. Hukommelsen på 128/256 GB sikrer plads til alt det nye indhold, du skal skabe.

Kamera & split screen
Tabletten har et hovedkamera på 13 MP på bagsiden samt et frontkamera på 12 MP med ultravidvinkel. Fordi frontkameraet er udstyret med ultravidvinkel, er Samsung Galaxy Tab S9 oplagt til videomøder. Udover at du går helt klart igennem til dine kollegaer, har du også muligheden for at dele skærmen op. Så du kan arbejde simultant i flere vinduer samtidigt.  

S-pen
Samsung Galaxy Tab S9 hæver niveauet for kreativiteten med Samsungs nye og opdaterede S-Pen, som medfølger. S-Pennen er dit intuitive redskab, der kan gøre dine visioner til virkelighed. Kun fantasien sætter grænserne. S-Pennen kan både bruges til at tegne, redigere videoer, skrive noter og meget mere.

Design
Med en Samsung Galaxy Tab S9 får du en modstandsdygtig tablet, der kan holde i mange år. Tabletten er fremstillet i Armor Aluminium, som kan modstå de fleste stød og slag. Udover det er tabletten IP68-klassificieret, så du ikke skal bekymre dig over støv eller vandsprøjt. Samsung Galaxy Tab S9 er tilgængelig i black.

5G & Wi-Fi 6E
Samsung Galaxy Tab S9 er kompatibel med både 5G og Wi-Fi 6E. Så du får de hurtigste hastigheder overhovedet muligt.

Skærmstørrelse
11"
Skærm
Dynamic AMOLED 2X 2560 x 1600 px, 120 Hz
Processor
Snapdragon® 8 Gen 2
Størrelse
165,8 x 254,3 x 5,9 mm / 500 g
Hovedkamera
13 MP
Frontkamera
12 MP Ultra Wide
Hukommelse
8 GB | 128 GB
Netværk
5G, Wi-Fi 6E
Tilslutninger
USB-C, Bluetooth 5.3
Batteri
8.400 mAh
Ekstern hukommelse
Micro SD (Op til 1 TB)
Højtalere
AKG Quad-højttalere
Tilbehør
S-Pen

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • 11” skærm
  • Dynamic AMOLED 2X-skærm m. opdateringsfrekvens op til 120Hz
  • Snapdragon 8 Gen 2 processer
  • IP68-klassificering
  • 13 MP kamera
  • Stort batteri, der kan hurtigoplades