Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB Graphite

Vælg farve
Nyeste tablet-serie fra Samsung!
3 mdr. OiSTER Afdrag
2.333 ,- 3412
/md.
eller
Kontantpris
6.999 ,- 10236
Mindstepris
6.999

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

På lager. Leveres om 2-5 hverdage

SPAR 3.237,- på Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB

Tilbuddet gælder t.o.m. 21/4 eller så længe lager haves!

Tilvælg 1 års Norton Antivirus sikkerhedspakke til 0,- (værdi 829,-), når du køber PC og tablet hos OiSTER.

Tabletten, der holder dig kørende
Samsung Galaxy Tab S9 Plus kan præstere, hvad enten du skal arbejde, være kreativ eller underholdes. Med Snapdragon-processoren og den hurtige opdateringsfrekvens kan tabletten køre selv de tungeste programmer, og responstiden er lynhurtig. Processoren gør, at du kan køre lige de programmer, du ønsker, og i samarbejde med det store batteri er du kørende i lang tid ad gangen.

Et kraftværk
Med Snapdragon® 8 Gen 2 som processor får du med Samsung Galaxy Tab S9 Plus en meget kraftfuld tablet. Der kan køre selv de tungeste programmer. Den er også udstyret med et kraftværk af et batteri på hele 10.090 mAh. Hvilket betyder, at du sjældent skal spekulere over, hvor din oplader er blevet af eller hvor der er en stikkontakt.

Skærm & lyd
Med en processor som kan trække selv de tungeste programmer, er en god skærm nødvendig. Heldigvis lever skærmen på Samsung Galaxy Tab S9 Plus helt op til processoren. Skærmen er nemlig en 12,4 tommer Dynamic AMOLED 2X-skærm med en opdateringsfrekvens på 120 Hz. Så alle spil og serier er knivskarpe og livagtige. I samspil med skærmen sørger de fire Quad-højtalere fra AKG Harman og Dolby Atmos for en fantastisk oplevelse hver gang, du bruger tabletten.

Kamera & hukommelse
Samsung Galaxy Tab S9 Plus er udstyret med et hovedkamera på 13 MP og et ultravidvinkelkamera på 8 MP. Foran sidder frontkameraet på 12 MP, som også er et ultravidvinkelkamera. Frontkameraets ultravidvinkelobjektiv gør tabletten til den perfekte arbejdsmakker til digitale møder. Du skal ikke frygte, at der ikke er plads til alle de billeder, du skal tage på din nye tablet. Samsung Galaxy Tab S9 Plus har nemlig en stor hukommelse med en lagringsplads på hele 256/512 GB.

Design
Samsung er kendt for gode og hårdføre produkter. Derfor er Samsung Galaxy Tab S9 Plus fremstillet i Armor Aluminium, som formindsker chancen for skader. Tabletten er også IP68-klassificeret, så den kan modstå støv og vand. Udover at være designet i holdbare materialer, er tabletten også designet til øjet. Samsung Galaxy Tab S9 er tilgængelig i black og er både let, elegant og robust, hvilket gør den perfekt til at have med på farten.

S-Pen
Med i købet følger Samsungs unikke S-Pen. Her i en ny og opdateret version, som har en lynhurtig reaktionstid. S-Pennen er intuitive og kan bruges til både at redigere videoer, billeder, tegne og skrive noter. Med S-Pennen får du mulighed for at gøre dine visioner til virkelighed.

5G & Wi-Fi 6E
Samsung Galaxy Tab S9 Plus er kompatibel med både 5G og Wi-Fi 6E. Så du får de hurtigste hastigheder overhovedet muligt.

Skærmstørrelse
12.4"
Skærm
Dynamic AMOLED 2X 2800 x 1753 px, 120 Hz
Processor
Snapdragon® 8 Gen 2
Størrelse
185,4 x 285,4 x 5,7 mm / 587 g
Hovedkamera
13 MP + 8 MP Ultra Wide
Frontkamera
12 MP Ultra Wide
Hukommelse
12 GB | 256 GB
Netværk
5G, Wi-Fi 6E
Tilslutninger
USB-C, Bluetooth 5.3
Batteri
10.090 mAh
Ekstern hukommelse
Micro SD (Op til 1 TB)
Højtalere
AKG Quad-højttalere
Tilbehør
S-Pen

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • 12,4” skærm
  • Dynamic AMOLED 2X-skærm m. opdateringsfrekvens op til 120Hz
  • Snapdragon 8 Gen 2 processor
  • IP68-klassificering
  • 13 MP + 8 MP kamera Ultra Wide
  • UHD 4K
  • Nem integrering med øvrige Samsung enheder