Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G 128GB Mint

Vælg farve
Tab S9 Fan Edition!
3 mdr. OiSTER Afdrag
1.626 /md.
eller
Kontantpris
4.878
Mindstepris
4.878

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

På lager. Leveres om 2-5 hverdage

Slip fantasien løs. Uden begrænsninger.
Oplev et univers af kreative muligheder og ubegrænset underholdning med Samsung Galaxy Tab S9 FE. Lad dig opsluge i den lyse og lækre skærm, mens du nyder og deler det bedste indhold. Tegn og skriv på den flotte skærm med den medfølgende S Pen. Kun din egen fantasi sætter grænserne.

En spektakulær og livlig skærm
Nyd skarpe og tydelige detaljer med levende farver på den store 10,9 tommer skærm. Du får en livlig skærm med høj opløsning og en forbedret lysstyrke, der sikrer dig en fremragende skærmoplevelse til at dykke ned i en verden af underholdning og slippe fantasien løs.

Brug skærmen og oplev hvor smooth og ubesværet Galaxy Tab S9 FE er. Det skyldes skærmens opdateringsfrekvens, der er helt oppe på 90 Hz. Scroll ubesværet gennem dine sociale medier eller redigér en video og nyd de flydende bevægelser.

Giv kreativiteten frit løb med S Pen
Med Galaxy Tab S9 FE kan du tegne, male og skrive med den medfølgende S Pen. Slå dig løs i Samsung Notes og GoodNotes, der er optimeret til S Pen for den bedste oplevelse. Du kan både tegne, skrive og redigere i portrætformat og i landskabsformat. Din kreativitet skal nemlig ikke begrænses.

Afviser vand og støv
Galaxy Tab S9 FE er den første FE-model, der er vand- og støvafvisende. Den robuste og modstandsdygtige tablet sikrer, at du kan tage den med overalt og lade dig inspirere i nuet uden at skulle bekymre dig om regn, vand, støv og lignende.

Galaxy Tab S9 FE er ligeledes konstrueret med en kraftig metalramme, der beskytter mod stød og slag, når du er på farten.

Masser af muskler
Fordyb dig i streaming og gaming med den kraftige og højtydende Exynos 1380-chip, der giver dig en lækker oplevelse, når du streamer og gamer. Du kan få op til 256 GB intern lagerplads, og du kan tilføje mere plads med microSD-kort, så dine billeder, videoer og andet vigtigt altid præsenterer sig i høj opløsning.

Nyd lynhurtige 5G hastigheder på farten
Med Galaxy Tab S9 FE kan du opleve det lynhurtige 5G internet. På den måde er du fremtidssikret, når det gælder de online oplevelser.  

Skærmstørrelse
10,9"
Display
WUXGA+ (2304x1440, 249PPI), 90Hz
Størrelse
165,8 x 254,3 x 6,5 mm / 520 g
Kamera
8 MP + 12 MP Ultra Wide
Hukommelse
6 GB | 128 GB
Netværk
5G (Sub-6), Wi-Fi 6
Batteri
8,000 mAh
eSIM
Ja
Højtalere
Dual Speaker by AKG
Processor
Exynos 1380

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • 10,9'' skærm
  • IP68-klassificering
  • Low Blue Light Certification
  • S Pen
  • Fingeraftrykslæser