Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 256GB Graphite

Vælg farve
Nyeste tablet-serie fra Samsung!
3 mdr. OiSTER Afdrag
3.976 /md.
eller
Kontantpris
11.928
Mindstepris
11.928

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

På lager. Leveres om 2-5 hverdage

Tilvælg 1 års Norton Antivirus sikkerhedspakke til 0,- (værdi 829,-), når du køber PC og tablet hos OiSTER.

Samsung største skærm
Nu er det muligt for dig at få fingrene i Samsungs største skærm på markedet hidtil. Samsung Galaxy Tab S9 Ultra har nemlig en skærm på hele 14,6 tommer. Skærmen er noget for sig selv, og du vil ikke kunne undgå at bemærke størrelsen. Udover størrelsen har skærmen også en ekstrem hurtig opdateringsfrekvens, så du får en levende oplevelse hver gang.

Meget mere end bare stor
Skærmen er ikke blot den største skærm. Skærmen på 14,6 tommer er en Dynamic AMOLED 2X-skærm med en opdateringsfrekvens på hele 120 Hz. Den er skarpere og livligere end i tidligere Samsung tablets. Alt gengives i flot kvalitet, hvad enten det er videoopkald, gaming eller streaming. Også lyden har fået en overhaling. Lyden er blevet hele 20 gang bedre, da tabletten er udstyret med 4 store Quad-højtalere fra AKG Harman og Dolby Atmos. Samsung Galaxy Tab S9 store skærm og den nye lyd skaber tilsammen en medrivende oplevelse gang efter gang.

Ydeevne & hukommelse
Samsung Galaxy Tab S9 Ultra køres af Snapdragon® 8 Gen 2. Den hurtigste processor nogensinde i Samsung-tablets. Så hvad enten du er til gaming eller avancerede tegneprogrammer, er der ingen kvaler. Den kraftige processor tager dig sikkert og smooth igennem alt, du ønsker. Udover processoren har tabletten også en heftig hukommelse. Med den store hukommelse på op til 16 GB er der rigeligt plads til alt det indhold, du skal skabe på din nye tablet. Samarbejdet mellem den hurtige processor og den store hukommelse sikrer en god brugeroplevelse. Du kan nemt arbejde i flere apps samtidig og gemme undervejs.

Kamera
Særligt frontkameraet skiller sig ud. Frontkameraet på 12 MP med ultravidvinkelobjektiv gør Samsung Galaxy Tab S9 Ultra til den perfekte makker til zoommøder eller livestreaming. På bagsiden er tabletten udstyret med et hovedkamera på 13 MP og et ultravidvinkelskamera på 8 MP. Kameraerne foreviger dine minder til perfektion. Og i samarbejde med den store, skarpe skærm og den store hukommelse kan du nyde og gemme billeder fra alle dine særlige øjeblikke.

S-Pen & split screen
Når du køber en Samsung Galaxy Tab S9 Ultra, får du en opdateret udgave af Samsungs S-Pen med i købet. S-Pennen er et intuitivt og fleksibelt redskab, som kan gøre dine kreative visioner til virkelighed. Den er ergonomisk og fylder næsten ingenting, men tag ikke fejl af størrelsen. Du kan bruge S-Pennen til alverdens projekter. Med Samsung Galaxy Tab S9 Ultra har du også mulighed for at arbejde i split screen, så du kan arbejde simultant i flere vinduer samtidig. Kombineret med S-Pennen åbner dette mulighederne for kreativ udfoldelse.

Design og batteri
Designet lever op til Samsungs ry. Både stilfuldt og modstandsdygtigt. Ramme og bagplade er fremstillet af Armor Aluminium, som på bedste vis beskytter mod stød og slag. Tabletten er 1P86-klassiciferet, så du ikke skal bekymre dig om støv og vandsprøjt. Tabletten er designet med et kraftfuldt batteri, så du kan arbejde, streame og game, så længe du vil. Batteriet på 11.200 mAh holder nemlig strøm i lang tid ad gangen.

Designet gør Samsung Galaxy Tab S9 Ultra optimal at have med på farten, hvor den store skærm altid vil være til tjeneste. Tabletten er tilgængelig i black.  

5G & Wi-Fi 6E
Samsung Galaxy Tab S9 Ultra er kompatibel med både 5G og Wi-Fi 6E. Så du får de hurtigste hastigheder overhovedet muligt.

Skærmstørrelse
14.6"
Skærm
Dynamic AMOLED 2X 2960 x 1848 px, 120 Hz
Processor
Snapdragon® 8 Gen 2
Størrelse
208,6 x 326,4 x 5,9 mm / 737 g
Hovedkamera
13 MP + 8 MP Ultra Wide
Frontkamera
12 MP Ultra Wide
Hukommelse
12 GB | 256 GB
Netværk
5G, Wi-Fi 6E
Tilslutninger
USB-C, Bluetooth 5.3
Batteri
11.200 mAh
Ekstern hukommelse
Micro SD (Op til 1 TB)
Højtalere
AKG Quad-højttalere
Tilbehør
S-Pen

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • 14,6” skærm – største skærm på markedet
  • Dynamic AMOLED 2X-skærm m. opdateringsfrekvens op til 120Hz
  • Snapdragon 8 Gen 2 processor
  • IP68-klassificering
  • 13 MP + 8 MP kamera Ultra Wide
  • UHD 4K