Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Apple iPhone 14 Midnight Black silicone with magsafe

Vælg farve
Udsolgt
Kontantpris
499
Mindstepris
499

Fri fragt

Og levering lige til døren

Ikke på lager

Med iPhone 14 silikone-etuiet med MagSafe ser din telefon godt ud og får den rette beskyttelse. Etuiet ligger godt i hånden takket være den silkebløde tekstur, og samtidig sikrer det et sikkert greb, samt en overlegen beskyttelse mod stød og ridser. Etuiet kommer med MagSafe-magneter, der passer optimalt til MagSafe-opladeren og giver en hurtig og nem opladning. Etuiet fungerer samtidig også med almindelige Qi-certificerede trådløse opladere uden MagSafe-magneter.

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter