Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Apple iPhone 15 Plus MagSafe Silicone Case Storm Blue

Vælg farve
Udsolgt
Kontantpris
499
Mindstepris
499

Fri fragt

Og levering lige til døren

Ikke på lager

Perfekt til iPhone 15 Plus
Dette MagSafe silikone-cover fra Apple er designet til iPhone 15 Plus. Det omslutter og smyger sig præcist omkring mobilen. Beskyt din mobil på elegant vis med dette cover.

MagSafe
Coveret er kompatibelt med MagSafe. De indbyggede magneter gør det let at klikke din mobil fast på den magnetiske opladningsplade og gør trådløs opladning hurtigere. Du skal altså ikke tage coveret af for at benytte en MagSafe-oplader. Du kan også benytte andre Qi-certificeret opladere med coveret på.

Design
Som alt andet fra Apple er der tænkt over de mindste detaljer. Designet er blevet testet mange gange for at skabe et cover, som er både flot og beskyttende. På ydersiden er coveret silkeblødt og føles utrolig godt i hånden. Indersiden er fodret med blød mikrofiber, der beskytter mod slag, fald og ridser.

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter