Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Apple iPhone 15 Pro Clear Case with MagSafe

Vælg farve
Kontantpris
499
Mindstepris
499

Fri fragt

Og levering lige til døren

På lager. Leveres om 2-5 hverdage

Transparant cover til iPhone 15 Pro
Med dette originale Apple cover kan du stolt vise din flotte iPhone frem. Så du og dine medmennesker kan nyde den model og farve, du har valgt. Samtidig er din mobil beskyttet mod ridser, slag og fald.

MagSafe
Coveret er kompatibelt med MagSafe. De indbyggede magneter gør det let at klikke din mobil fast på den magnetiske opladningsplade og gør trådløs opladning hurtigere. Du skal altså ikke tage coveret af for at benytte en MagSafe-oplader. Du kan også benytte andre Qi-certificeret opladere med coveret på.

Design
Coveret er en blanding af optisk klart polykarbonat og fleksible materialer. Coveret dækker din mobils knapper for fuld beskyttelse. Det fleksible materiale sikrer, at du selvfølgelig kan bruge din mobil uhindret. Overfalden har både indvendigt og udvendigt fået en ridsefast belægning. Både materiale og belægning er optimeret, så coveret ikke gulner med tiden. Nyd din iPhone 15 Pro og dens design med dette transparente cover fra Apple, som beskytter mod skader.

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter