Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Apple iPhone 15 Pro Max FineWoven Magsafe Case

Vælg farve
Kontantpris
549
Mindstepris
549

Fri fragt

Og levering lige til døren

På lager. Leveres om 2-5 hverdage

Lavet af genanvendt materiale
Cover til iPhone 15 Pro Max af slidstærkt mikrotwill, der føles som blødt ruskind. Materialet er fremstillet af 68% genanvendt indhold, så CO₂-belastningen er markant reduceret i sammenligning med læder. Med FineWoven-materiale får du altså kvaliteten fra læder i mere bæredygtige klæder.

MagSafe
Coveret er kompatibelt med MagSafe. De indbyggede magneter gør det let at klikke din mobil fast på den magnetiske opladningsplade og gør trådløs opladning hurtigere. Du skal altså ikke tage coveret af for at benytte en MagSafe-oplader. Du kan også benytte andre Qi-certificeret opladere med coveret på.

Design
Coveret er blevet testet mange gange for at skabe det bedste design, der både beskytter og ser flot ud. Det er skåret efter helt præcise mål og smyger sig perfekt om iPhone 15 Pro Max. Samtidig beskytter det mod ridser, fald og slag. Materialet kan med tiden få tegn på slitage og udvikle unik patina.

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter