Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Dbramante Greenland iPhone 15 Plus Clear

Vælg farve
Kontantpris
149
Mindstepris
149

Fri fragt

Og levering lige til døren

På lager. Leveres om 2-5 hverdage

Pas godt på din mobil
Beskyt din iPhone 15 Plus mod ridser, revner og andre former for skader med dette cover fra Dbramante. Det gennemsigtige design giver dig mulighed for at beskytte mobilen, uden at gemme den væk.

Transparent design
Apple er anerkendt for deres moderne design. Så det ville næsten være en skam at gemme mobilen helt væk. Dette transparente cover er løsningen. Hele mobilen, både kanter og knapper, er beskyttet, mens du kan nyde Apples design. Det transparent design giver dig også mulighed for at personliggøre din mobils udtryk ved at placere et billede eller en tegning under coveret.

Coveret er utrolig tyndt. Og går derfor ikke på kompromis med hverken design eller brugeroplevelse. Udover at beskytte mod skader, sikrer coveret et fast greb. Så chancen for tab minimeres.

Dette cover er ikke kun det perfekte cover til dig, som sætter pris på Apples design. Det er også det perfekte cover, hvis du har et bæredygtigt hjerte. Coveret er nemlig lavet af 100% GRS-certificeret genbrugt og genanvendeligt plastik. Pas godt på din iPhone 15 Plus og planeten med dette cover fra Dbramante.

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter