Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Dbramante Roskilde iPhone 15 Plus Black

Vælg farve
Kontantpris
349
Mindstepris
349

Fri fragt

Og levering lige til døren

På lager. Leveres om 2-5 hverdage

Cover af slidstærkt kernelæder
Dette cover er håndlavet af kernelæder, som med tiden udvikler en smuk patina. Læderet giver et tidløst og moderne udtryk til din iPhone 15 Plus.

Ultimativ beskyttelse
Coveret er foret med mikrofiber for at give ekstra beskyttelse mod ridser og slag. Coveret er stødabsorberende og sikrer et godt greb, så du minimerer chancen for uheld så meget som muligt. Hele din mobil er godt beskyttet – også kanter og kamera.

Materialerne er GRS-certificeret og den inderste del af coveret er lavet af genanvendte materialer. Så du passer på din mobil og vores planet.

Coveret har en blød finish. Og er utrolig slankt, så det ikke går på kompromis med mobilens originale design. Pas godt på din iPhone 15 Plus med dette lædercover fra Dbramante.

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter