Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

eStuff INFINITE VIENNA iPhone 15 Soft Case Clear

Vælg farve
Kontantpris
119
Mindstepris
119

Fri fragt

Og levering lige til døren

På lager. Leveres om 2-5 hverdage

Transparant cover
Med dette gennemsigtige cover fra eStuff er din mobil godt beskyttet, samtidig med at du kan nyde mobilens originale design. Apple er kendt for deres moderne design, derfor er det næsten en skam at skjule mobilen helt, når den skal beskyttes. Dette dilemma er løst med eStuff-cover til iPhone 15.

Passer perfekt til iPhone 15
Coveret er skåret efter helt præcise mål, så det smyger sig perfekt om iPhone 15. Derfor påvirker coveret heller ikke nogen af mobilens funktioner, du stadig har adgang til alle porte og knapper. Det er lavet i TPU-materiale, der sikrer både et godt greb og beskytter din mobil mod ridser, stød og slag. Coveret er meget fleksibilitet, så påføringen er utrolig nem.

Udover at være gennemsigtigt, så du kan nyde din mobils originale design, er coveret også virkelig tyndt – kun 0,8 mm. Så du mærker ikke den store forskel i din hånd efter påførelsen af coveret. Til gengæld kan du med eStuff-coveret på din iPhone 15 med mere ro i maven tage den med dig ud i verden.

Coveret er en del af eStuffs Infinite linje, som består af bæredygtige produkter.. Produktet bliver leveret i plastikfri indpakning lavet af FSC-papir med soyablæk som print.

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter