Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Holdit Silicone Case iPhone 15 Pro Max Light Beige

Vælg farve
3 mdr. OiSTER Afdrag
56 /md.
eller
Kontantpris
168
Mindstepris
168

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

På lager. Leveres om 2-5 hverdage

Det perfekte match til iPhone 15 Pro Max
Dette cover er perfekt til at beskytte din iPhone 15 Pro Max. Coveret yder maksimal beskyttelse, samtidig med at det tilføjer et stilrent udtryk. Det er desuden ultratyndt, så du stadig kan nyde mobilens originale design.

Et bæredygtigt valg
Dette cover er ikke kun for dig, der vil passe godt på din mobil. Det er også det rigtige cover for dig, der vil passe på planeten. Coveret er nemlig fremstillet af 100 % genanvendt PC. Udover at være genanvendt, er materialerne og processen også GRS-certificeret. Det betyder, at en tredjepart har certificeret både materialekæden, brugen af kemikalier, samt den sociale og miljømæssige forvaltning.

Coveret fra Holdit beskytter din mobil, hvis uheldet er ude. Det beskytter hele mobilen med både kamera og kanter, så du kan være helt tryg. Overfladen af silikonen føles rar mod huden, og sikrer samtidig dig et godt greb. Chancerne for uheld er altså gevaldigt minimeret. Det er skåret efter helt præcise mål, så alle mobilens funktioner, såsom volumen og opladning, er intakte.

Coveret er moderne, enkelt og fuldender din mobils udtryk. Du kan vælge et meget klassisk udtryk eller tilføre et pop of color. Farverne varierer fra sort, lys-beige, blå og pink. Vælg den farve, der passer bedst ind i din personlige stil. Pas godt på din iPhone 15 Pro Max med dette silikonecover fra Holdit.

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter