Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Holdit Silicone Case iPhone 15 Pro Light Beige

Vælg farve
3 mdr. OiSTER Afdrag
56 /md.
eller
Kontantpris
168
Mindstepris
168

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

På lager. Leveres om 2-5 hverdage

Ingen skade. Ingen ballade.
Din mobil falder mod asfalten - et hårdt og kontant sammenstød. Gisp. Ubehaget jager gennem din krop. Men så kommer du i tanke om, at du jo har et Holdit Silikone-cover på din mobil. Med et smil samler du din helt intakte iPhone 15 Pro op og fortsætter dagen.

Skåret efter helt præcise mål
Dette cover er skåret efter helt præcise mål for at yde den bedste beskyttelse overhovedet mulig. Coveret beskytter hele mobilen, både kanterne og kameraet. Og ingen af mobilens funktioner påvirkes af coveret. Derudover er coveret helt tyndt, så det er kompatibelt med trådløs opladning.

Coveret er fremstillet i silikone, som føles blødt mod huden. Det giver et godt og sikkert greb, der minimerer chancerne for, at du taber din mobil. Coveret er desuden fremstillet af 100 % genanvendt PC og er GRS-certificeret. Med dette cover passer du både bedre på din iPhone 15 Pro og planeten.

Du kan vælge mellem fire flotte farver, der giver både helt klassiske og mere farverige udtryk. De forskellige valgmuligheder giver dig rig mulighed for at få et cover, der passer ind i din stil. Du kan vælge mellem sort, lys-beige, blå og pink. Vælg din yndlingsfarve og beskyt din iPhone 15 Pro med stil.

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter