Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Holdit Silicone Case iPhone 15 Light Beige

Vælg farve
3 mdr. OiSTER Afdrag
56 /md.
eller
Kontantpris
168
Mindstepris
168

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

På lager. Leveres om 2-5 hverdage

Passer perfekt til iPhone 15
Dette cover er skåret efter helt præcise mål for at yde den bedst mulige beskyttelse. Coveret beskytter hele mobilen – også kanterne og kameraet. Og ingen af mobilens funktioner påvirkes af coveret.

Blødt materiale og godt greb
Det bløde silikonecover fra Holdit til iPhone 15 ligger virkelig godt i hånden, så du får et fast og sikkert greb. Du bemærker knap nok coveret, da det er utrolig tyndt. Silikonen føles behagelig mod huden og tager fra, hvis uheldet er ude. Din mobil er altså godt beskyttet mod både ridser og fald med Holdit Silikone Cover.

Udover at beskytte din mobil er Holdit-covers også med til at passe bedre på vores fælles planet. Coveret er lavet af 100 % genanvendt PC, som er GRS-certificeret. En tredjepart har altså certificeret både materialekæden, brugen af kemikalier, samt den sociale og miljømæssige forvaltning.

Materialerne og produktionen lever op til den moderne verdens krav til bæredygtighed. Ligeledes matcher farverne til et moderne udtryk. Coveret er tilgængeligt i sort, lys-beige, blå og pink. Det er altså muligt at vælge både et klassisk look og mere udtryksfulde farve. Vælg din yndlingsfarve og beskyt din iPhone 15 med silikonecoveret fra Holdit.

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter