Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Holdit Slim Case iPhone 15 Plus Black

Vælg farve
Udsolgt
3 mdr. OiSTER Afdrag
56 /md.
eller
Kontantpris
168
Mindstepris
168

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Passer perfekt til iPhone 15 Plus
Slim-coveret fra Holdit er skåret helt præcist efter iPhone 15 Plus. Coveret smyger sig perfekt om din mobil. Det påvirker ikke nogen af mobilens funktioner. Og det er så tyndt, at du næsten ikke bemærker det.

Fremstillet af 100 % genanvendte materialer
Udover at passe på godt på din mobil er coveret også skabt til at passe bedre på planeten. Coveret er kun fremstillet af genanvendte materialer. Både materialekæden, brugen af kemikalier, samt den sociale og miljømæssige forvaltning er certificeret af en tredjepart. Så du med god samvittighed kan købe et Slim-cover fra Holdit.

Coveret er utrolig robust på trods af det tynde design. Coveret er kun 1 mm tyndt, men kan stadig tage fra, hvis uheldet er ude. Med Slim-coveret kommer din iPhone 15 skade- og ridsefri igennem hverdagen. Coveret er tilgængelig i en klassisk sort, som passer til enhver anledning. Pas godt på din iPhone 15 Plus med dette cover fra Holdit.

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter