Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Holdit Slim Case iPhone 15 Pro Max Mocha Brown

Vælg farve
3 mdr. OiSTER Afdrag
56 /md.
eller
Kontantpris
168
Mindstepris
168

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

På lager. Leveres om 2-5 hverdage

Supertyndt og superrobust cover
Dette cover er ultratyndt - kun 1 mm. Du bemærker næsten ikke, at det er på. Men det tynde design går ikke på kompromis med sikkerheden. Coveret yder fuld beskyttelse til din iPhone 15 Pro Max.

Bæredygtigt, simpelt design
Slim-mobilcover fra Holdit er et helt stilrent og simpelt cover. Du kan vælge mellem tre flotte farver, der alle komplimenterer din mobil. Vælg mellem sort, lys-beige og en smuk kaffebrun - så din iPhone 15 Pro Max er beskyttet med stil.

Coveret beskytter hele din mobil – også kanter og kameraer. Så du helt trygt kan have den med dig rundt i hverdagen og ud i verden. Med et Slim-cover fra Holdit holder du din iPhone 15 Pro Max helt fri for ridser, skrammer og skader.

Udover at sikre din mobil er coveret også med til at passe bedre på planeten. Coveret er nemlig fremstillet af 100 % genbrugsmatrialer og er også GRS-certificeret. Det betyder, at en tredjepart har certificeret materialekæden, brugen af kemikalier, samt den sociale og miljømæssige forvaltning. Pas på planeten og på din iPhone 15 Pro Max med dette cover fra Holdit.

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter