Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Holdit Slim Case iPhone 15 Pro Light Beige

Vælg farve
3 mdr. OiSTER Afdrag
56 /md.
eller
Kontantpris
168
Mindstepris
168

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

På lager. Leveres om 2-5 hverdage

Et simpelt cover
Slim-mobilcover fra Holdit er et simpelt cover. Det er ganske enkelt et supertyndt og hårdt cover lavet af genbrugsmatrialer, som giver din iPhone 15 Pro den ultimative beskyttelse. Med dette cover er hele din mobil beskyttet - inklusive kanter og kamera.

Passer perfekt til iPhone 15 Pro
Coveret er skåret efter helt præcise mål, så det smyger sig perfekt om din mobil. Det påvirker ikke nogen af mobilens funktioner. Coveret er endda kompatibelt med trådløs opladning, fordi det kun er 1 mm tykt. Selvom det ikke lyder af meget, er coveret stadig robust og hårdt, så det tager fra, hvis du skulle tabe din mobil. Med Slim-coveret forbliver din mobil ridse- og skadefri, og du forlænger din mobils levetid.

Coveret passer ikke kun på din mobil. Det er skabt på en bæredygtig måde for at passe bedre på vores planet. Coveret er nemlig fremstillet af 100 % genbrugsmatrialer. Alle materialer kommer fra pålidelige og certificerede kilder. Og alt fra materialekæden til den sociale forvaltning er certificeret af en tredjepart.

Du kan vælge mellem tre forskellige farver. Klassisk sort - som passer til enhver anledning. Eller moderne nuancer i lys-beige og kaffebrun. Alle flotte farver der med sikkerhed pifter din mobils udtryk op. Vælg din yndlingsfarve og pas godt på din iPhone 15 Pro.

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter