Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Nudient Thin iPhone 14 Pro Cover Black

Vælg farve
Udsolgt
30 mdr. OiSTER Afdrag
9 /md.
eller
Kontantpris
270
Mindstepris
270

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Opgrader beskyttelsen
Et cover giver ekstra beskyttelse til din mobil, så du mindsker risikoen for skader ved tab eller fald. Dette cover er fremstillet i hårdt polycarbonat og har en blød inderforing med mikrofiber.

Smart og smuk
Coverets elegante og solide farve giver et helt unikt look, når du kombinerer den med din iPhone. Coveret sidder helt tæt omkring mobilen og er skåret præcist, så alle knapper fungerer optimalt. Coveret er velegnet til trådløs opladning og kompatibel med MagSafe.

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter