Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

PanzerGlass Hardcase Samsung Galaxy S24 Plus

Vælg farve
3 mdr. OiSTER Afdrag
90 /md.
eller
Kontantpris
270
Mindstepris
270

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

På lager. Leveres om 2-5 hverdage

Modstandsdygtigt cover

Skabt til at beskytte
Hardcase fra PanzerGlass til Samsung Galaxy S24+ beskytter mod slag og stød. Det er fremstillet af hårdt plast med en ramme af blød plast. Tilsammen skaber materialerne en enorm hårdførhed.

Ingen panik. Ingen skader.
Coveret er klassificeret med 3x Military Grade Standard, hvilket betyder, at det er testet til at klare fald fra hele 3,6 meters højde. Der er altså ingen grund til panik, hvis du er fummelfingret og mister grebet om din mobil. Udover at være modstandsdygtigt og sikre din mobil mod slag og stød, har coveret en antibakteriel overflade, der dræber 99,99% af alle almindelige overfladebakterier. Så du ikke skal gå rundt med en bakteriebombe i hånden.

Coveret er gennemsigtigt, så du kan nyde Samsung Galaxy S24+’s originale design. Det gennemsigtige cover giver også mulighed for, at du kan personliggøre din mobil med små billeder eller stickers.

Hardcase til Samsung Galaxy S24+ er lavet af 100 % genanvendte materialer og emballagen er FSC®-mærket. Pas godt på din mobil og planeten med PanzerGlass hardcase.

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter