Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Samsung Galaxy S24 Silicone Case White

Vælg farve
Kontantpris
299
Mindstepris
299

Fri fragt

Og levering lige til døren

På lager. Leveres om 2-5 hverdage

Stilrent cover

Næsten en del af mobilen
Dette cover fra Samsung i silikone smyger sig helt tæt om din Samsung Galaxy S24. Det passer så perfekt, at coveret nærmeste bliver en del af mobilen. Det helt tætte design beskytter mod både slag og ridser.

Lækkert materialevalg
Silikone er et ekstremt godt materialevalg til covers. For det første er det enormt beskyttende. For det andet føles det rart mod huden og er virkelig behageligt at holde om. Dette cover er fremstillet af UL-certificeret materiale.

Du kan vælge mellem flere flotte farver, så din Samsung Galaxy S24 får lige det udtryk, du ønsker. Coveret er tilgængeligt i hvid, violet og mørk violet. Pas godt på din mobil med dette stilrene cover.

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter