Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Samsung S23 Plus Clear Cover Transparent

Vælg farve
Kontantpris
249
Mindstepris
249

Fri fragt

Og levering lige til døren

På lager. Leveres om 2-5 hverdage

Personliggør dit cover med gode minder

Tag ikke fejl af coverets lette design!

Dette cover er udstyret med TPU-støddæmpere, og bagsiden er af robust polykarbonat. Bagsidens materiale gør, at coveret er blødt at holde på og stadig yder god beskyttelse.

Det transparente design giver dig mulighed for at lade Samsungs naturlige look skinne igennem. Med coveret er det også muligt at skabe et personligt udtryk. Du kan eksempelvis lægge et billede eller tegning ind bag coveret som gør dig glad.

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter