Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Samsung S23 Plus Silicone Grip Cover Black

Vælg farve
Kontantpris
349
Mindstepris
349

Fri fragt

Og levering lige til døren

På lager. Leveres om 2-5 hverdage

Cover med greb

Kender du det, hvor man umotiveret taber sin telefon ud af hånden? På et splitsekund falder ens telefon mod jorden. Et sug løber gennem kroppen, og med hjertebanken samler man sin telefon op - er den mon gået i stykker? Med Samsung Silicone Grip Cover skal du ikke have oplevelser som denne igen. Coveret er til dig som ønsker ekstra sikkerhed og beskyttelse.

Coveret er designet med en rem som sikrer et fast greb, der gør det nærmest umuligt for dig at tabe din Samsung Galaxy S23 Plus. Med dine fingre i remmen kan du betjene telefonen med din tommelfinger og føle dig 100 procent tryg. Designet er stilfuldt og klassisk. Coveret er tilgængeligt i både mat sort og hvid.

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter