Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Utility Project iPhone 13 Pro TPU Tyndt Cover

Vælg farve
Udsolgt
30 mdr. OiSTER Afdrag
6 /md.
eller
Kontantpris
180
Mindstepris
180

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Med dette tynde TPU-cover kan du beskytte din iPhone samtidig med at vise dens elegante originale design frem. TPU er et fleksibelt materiale med høj beskyttelsesevne, som også benyttes til skudsikkert glas. Med TPU undgår du fedtede fingre og slid, da coveret er modstandsdygtigt over for fedt, olie og ridser. Coveret holder sig derfor klart og rent.

Coverets slanke design og elastiske materiale sidder helt tæt til din telefon og har præcise udskæringer til taster og porte.

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter