Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Apple AirPods Pro 2nd Gen USB-C

Vælg farve
Apples nye Airpods Pro 2nd Gen fra 2023
3 mdr. OiSTER Afdrag
733 /md.
eller
Kontantpris
2.199
Mindstepris
2.199

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

På lager. Leveres om 2-5 hverdage

Lyd, der tilpasser sig alle scenarier
AirPods Pro 2. generation har både effektiv aktiv støjreduktion, transparent lyd og nu også tilpasset lyd. Tilpasset lyd optimerer din lytteoplevelse ved automatisk at justere støjkontrollen i forhold til de omgivelser og situationer, du befinder dig i. Med AirPods Pro 2. generation er lyden altid perfekt tilpasset.

Lyd
Apples AirPods Pro 2. gen drives af Apples H2-chip. Den specialdesignet chip sikrer avanceret lydgengivelse, effektiv støjreduktion, lang batteritid og meget mere. Høretelefonerne er udstyret med en specialudviklet driver og forstærker med lav forvrængning, som leverer krystalklare høje toner og en bas, der er dyb og fyldig med fantastiske detaljer. Støjreduktion-funktionen er op til dobbelt så effektiv som forrige generation, så du virkelig kan lukke omverdenen ude. Den nye funktion tilpasset lyd kombinerer transparant lyd og aktiv støjreduktion på en unik måde afhængig af dine omgivelser for at sikre optimal lytteoplevelse. Med andre ord er lyden i Apples AirPods Pro 2. gen uhørt god.

Pasform
For at optimere pasformen og lytteoplevelsen følger der fire par ørepropper af silikone med, helt ned i størrelse ekstra-small. Find de ørepropper, der passer dig bedst for at få mest muligt ud af dine AirPods Pro. Den rigtige pasform hjælper med at holde støj ude og sikrer, at AirPods Pro 2. gen slutter tæt.

Betjening
Med touch-betjeningen kan du justere lydstyrken med et enkelt strøg på staven. Tryk én gang på staven for at besvare opkald eller slå lydløs til eller fra. Tryk to gange for at afslutte et opkald. Tryk og hold inde på staven for at skifte mellem lyttefunktioner som transparant lyd og aktiv støjreduktion. Betjeningen af AirPods Pro 2. gen er fingernem og kan nemt gøres på farten.

Batteri og etui
MagSafe-opladningsetui er opdateret og fuld af ny teknologi, der gør livet nemmere. Du kan oplade etuiet med et USB-C-stik, en Apple Watch-oplader, en MagSafe-oplader eller andre Qi-certificerede opladere. Etuiet er udstyret med præcis søgning, indbygget højtaler og snorfæste. Højtaleren og præcis søgning hjælper dig med at finde etuiet med haptisk lyd og vejledningen, mens snorfæstet gør det nemt at have dine høretelefoner med dig på farten. Etuiet og AirPods Pro 2. gen er også støv-, sved- og vandafvisende. Du får op til 30 timers afspilningstid med støjreduktion og opladning i etuiet.

Forbindelse
AirPods Pro 2. gen er selvfølgelig udstyret med Siri. Og du behøver kun et simpelt ”Hej Siri” for at aktivere funktionen. Høretelefonerne har en helt simpel opsætning og er nemme at parre med andre Apple-enheder. De registrerer selv, at du har dem i ørene, og skifter automatisk mellem dine enheder. Så du kun skal slutte dem til dine enheder én gang. Og med deling af lyd kan du via din enhed dele lyden på to sæt AirPods. Nyd en ubesværet og suveræn lytteoplevelse med AirPods Pro 2. gen.

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • Lækkert design
  • Dyb bas
  • Knivskarp lyd