Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Apple Airpods Pro 2nd Gen

Vælg farve
Udsolgt
Apples Airpods Pro 2nd Gen fra 2022
3 mdr. OiSTER Afdrag
808 /md.
eller
Kontantpris
2.424
Mindstepris
2.424

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Facetime vækkes til live
Den forbedrede Dynamic Head Tracking funktion bringer dine Facetime-opkald til live med tredimensionel lyd, der føles som om venner og familie sidder i stuen med dig. Det bliver hyggeligt og personligt med sprød og behagelig lyd som aldrig før.

H2-superchip
Den spritnye H2 chip komponerer sød musik til dine øre. Chippen arbejder med avancerede algoritmer for at levere intelligent Active Noise Cancellation og overlegen lydkvalitet samtidigt med, at den bruger batteriet væsentligt mere effektivt, så musikken varer længere og AirPods leverer mere.

Redesignet mikrofon
Høretelefonernes mikrofon er blevet vendt om, så de nu vender indad og arbejder med algoritmer, der aktivt forbedrer og genkender din stemme, så den lyder mere naturlig i opkald og lydoptagelser. Mikrofonen sorterer støj fra, så du altid går klart og tydeligt igennem.

Vælg den rette størrelse
AirPods Pro kommer med fire forskellige størrelser øredutter, så du kan vælge den, der passer bedst til dit øre. Vælg mellem XS, S, M, L og find den, der sidder sikkert og behageligt i dit øre.

Let touch-kontrol
Med få, lette berøringer kan du styre musikken så let som ingenting. Swipe på siden for at justere volumen, tap for at tage eller afslutte opkald og tryk og hold for at skifte mellem lyttemodes. Hele touch kontrollen er opdateret for en intuitiv og let oplevelse.

Del lyden
Du kan nu splitte lyden op, så I kan være flere om at lytte til den samme musik, film eller podcast. Du kan lytte på to sæt AirPods på samme tid fra din iPhone, iPad, iPod touch eller Apple TV.

30 timers lyttetid
AirPods tilbyder op til 30 timers lyttetid med det medfølgende MagSafe etui, der holder den ekstra strøm, når AirPods løber tør. Fra en fuld opladning holder AirPods i sig selv i 6 timer, så du kan lytte uafbrudt i lange perioder ad gangen. Når de 6 timers lytning er ovre, sætter du blot AirPods tilbage i etuiet og de fyldes hurtigt op med strøm igen. Opladningsetuiet er kompatibelt med MagSafe, så du kan oplade det trådløst og nemt.

Sved- og vandafvisende
Høretelefonerne er sved- og vandafvisende, så du kan træne ubekymret eller gå tur i regnvejr, hvis det er det, du har lyst til. Etuiet er også vandafvisende, så det tåler at komme med dig rundt i hverdagen.

Blutooth 5,3
Ja
Vægt
5,3 g Opladeretui 50,8 g
Kompatilibitet
iPhone SE og op
Type
Trådløse in -ear hovedtelefoner
Siri
Ja
Mikrofon
To stråledannende mikrofoner
Batterilevtid
Over 24 timers afspilningstid med etuiet
Strømforsyning
Trådløst opladeretui med lightning-stik
Sved og vandafvissende
Ja IPX 4

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter