Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Apple AirPods Pro with Wireless Case and Magsafe

Vælg farve
Udsolgt
Apple Airpods Pro (1st generation 2021)
30 mdr. OiSTER Afdrag
73 /md.
eller
Kontantpris
2.190
Mindstepris
2.190

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

AirPods Pro er de eneste øretelefoner med aktiv støjreduktion, og du kan derfor fordybe dig mere i din musik, din podcast, din telefonsamtale eller noget helt fjerde. Hvis du vil høre hvad der sker omkring dig, kan du blot skifte fra aktiv støjreduktion til transparent lyd, som lukker op for verden udenfor.

Øretelefonerne er udviklet til at give dig den bedste komfort. Med i pakken får du tre forskellige bløde og fleksible silikonepropper, så du kan finde den rigtige størrelse og få den perfekte pasform til dit øre. Propperne tilpasser sig udformningen af dit øre, så dine AirPods Pro altid vil sidde godt fast. Med AirPods Pro mærker du derfor kun musikken, og ikke selve øretelefonerne.

AirPods Pro har Adaptiv EQ, som er en funktion der automatisk justerer musikken til udformningen af dit øre. Dette giver dig altomsluttende og ensartet lyd. Med den dynamisk registrering af hovedbevægelser, får du også rumlig lyd, som giver en biograflignende oplevelse, når du ser film og serie.

AirPods Pro er utrolig nemme at betjene gennem en tryksensor, hvor du let kan styre musik og opkald og skifte mellem støjreduktion og transparent lyd. De er sved- og vandafvisende og mikrofonerne har et trådnet, så du selv får klar lyd i blæsevejr, f.eks. på din løbe- eller gåtur.

Opladningsetuiet er kompatibel med MagSafe og andre trådløse opladere, som gør opladningen nem og hurtig. Opladningsetuiet har mere end 24 timers batteritid og når batteriet er lavt, får du en besked på din iPhone, så du altid ved, når det er tid til opladning.

Bluetooth
Ja
Vægt
5,4 g Opladeretui 45,6g

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter