Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Apple AirPods 2nd Gen

Vælg farve
Apples eksklusive trådløse earbuds!
3 mdr. OiSTER Afdrag
432 /md.
eller
Kontantpris
1.296
Mindstepris
1.296

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

På lager. Leveres om 2-5 hverdage

Apple Airpods 2nd Generation medfølger opladningsetui, så du er sikker på, at du altid har mulighed for at have strøm på sine AirPods. Samlet set får du over 24 timers afspilningstid. For at få tre timers afspilningstid på dine AirPods, kræver det blot 15 minutter i opladningsetuiet.

Når du først har parret dine AirPods med din mobil én gang, så er de altid tilsluttet – helt automatisk. Og tager du dine AirPods ud af ørerne, vil de automatisk gå i pausetilstand.

AirPods er naturligvis kompatible med Siri. Opladningsetuiet oplades med dit normale Lightning-stik.

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter