Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Apple EarPods USB-C

Vælg farve
Klassisk headset fra Apple med USB C
3 mdr. OiSTER Afdrag
66 /md.
eller
Kontantpris
198
Mindstepris
198

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

På lager. Leveres om 2-5 hverdage

Behagelig lytteoplevelse
Apples EarPods er designet efter ørets facon for at gøre lytteoplevelsen så behagelig. Formen gør, at du kan nyde din yndlingsmusik i mange, mange timer ad gangen. God lytning!

Lyd
Lydkvaliteten er helt i top. Højtalerne, som sidder inde i høretelefonerne, er udviklet til at maksimere lyd-outputtet så meget som muligt. Du får altså høj lyd af utrolig god kvalitet.

Kabel
Kablet er USB-C, så du kan anvende høretelefonerne med alle enheder med en USB-C-indgang. På kablet sidder en indbygget fjernbetjening. Herfra kan du justere lydstyrken, styre afspilning af musik, samt besvare og afslutte opkald med kun et enkelt tryk.

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter