Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Jabra Elite 75t Black

Vælg farve
Udsolgt
Trådløse høretelefoner med fantastisk lydkvalitet!
30 mdr. OiSTER Afdrag
50 /md.
eller
Kontantpris
1.500
Mindstepris
1.500

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Med Jabra Elite 75t kan du både høre musik i høj lydkvalitet og samtidig modtage opkald. Der er 4 mikrofoner som aktivt udelukker støj og forstærker din stemme, så du får krystalklare opkald, selv i støjende omgivelser. Batterilevetiden er lang - du får nemlig helt op til 7,5 timer og 28 timer ved brug af opladningsetuiet.

Det ergonomiske design gør at høretelefonerne sidder behageligt i ørerne og den perfekt konstruerede pasform sikrer, at de forbliver på deres plads.

Høretelefonerne er IP55-klassificerede, hvilket betyder, at de er certificeret vand- og støvafvisende. Så er du sikker på at de nemt kan holde til hverdagsbrug og forskellig slags vejr.

Ved at downloade Jabra Sound+ appen, kan du selv justere dine Jabra 75t, så lyden bliver lige som du ønsker den. Skru for eksempel op for bassen eller diskanten og leg med mulighederne, så det passer nøjagtigt til din smag.

Intuitiv et-tryksbetjening gør det super nemt at få adgang til den valgte stemmeassistant såsom Alexa, Siri eller Google Assistant.

Jabra Elite 75t parres simpelt og trådløst med din enhed og giver problemfri forbindelse uden udfald.

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter