Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

JBL LIVE300 TW Black

Vælg farve
Udsolgt
Trådløse hovedtelefoner!
3 mdr. OiSTER Afdrag
301 /md.
eller
Kontantpris
903
Mindstepris
903

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager
Øretelefoner med kraftfuld lyd og Ambient Aware

JBL LIVE300 TW er smarte trådløse øretelefoner, udviklet med Ambient Aware teknologien. Dette gør, at du altid kan tage kontrol over lyden og lytte til dine omgivelser imens musikken afspilles. Tune in og ud med den indbyggede støjkontrol, og tal med dine venner, uden at fjerne øretelefonerne. JBL LIVE300 TW, kommer nemlig også med TalkThru funktionen. Lyden er som man kender den fra JBL, kraftfuld og lige til at nyde alle de største hits med!

 

20 timers batteritid og hurtigopladning

Med en batteritid på sammenlagt 20 timer, er der masser tid til at høre alle dine yndlingssange. Øretelefonerne har en spilletid på 6 timer på én opladning, derudover er der yderligere til 14 timers musik i opladningsetuiet.

JBL har udviklet LIVE300 TW øretelefonerne med hurtig opladning. Du får derfor en hel times lyd, på bare 10 minutters opladning!

 

Google Assistant

Øretelefonerne fra JBL, har indbygget Google Assistant. Du kan derfor gøre brug af funktioner som, at sende en besked, ringe op til en ven eller afspille din yndlingssang med stemmestyring.

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter