Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

JBL LIVE500 BT Black

Vælg farve
Udsolgt
Fantastisk lyd!
3 mdr. OiSTER Afdrag
169 /md.
eller
Kontantpris
507
Mindstepris
507

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Fremragende lyd med forbedret bas!

JBL LIVE500 er trådløse og omsluttende hovedtelefoner. De er produceret med 500 mm enheder, der sørger for at du får den bedste lyd ved afspilning af din yndlingsmusik. Basen er forbedret og den ekstra kraft kan mærkes! Lyt til tidens største hits ved at tilkoble dine hovedtelefoner med Bluetooth til din smartphone.

 

30 timers batteritid

På intet mindre end 2 timers opladning, kan du afspille musik i op til 30 timer. Hovedtelefonerne oplades nemt med det medfølgende opladningskabel.

 

Let og komfortabelt design

JBL LIVE 500BT er produceret med et blødt polstret hovedbånd, du vil derfor få oplevelsen af det komfortable og lette design JBL har lagt fokus på.

 

Google Assistant

Hovedtelefonerne fra JBL, har indbygget Google Assistant og Amazon Alexa. Du kan derfor gøre brug af funktioner som, at sende en besked, ringe op til en ven eller afspille din yndlingssang med stemmestyring.

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter